Busrejser & Ture

Få skræddersyet din drømmerejse til Thailand

Har du aldrig haft fornøjelsen af at opleve verdens, måske allerskønneste rejsedestination, så kan du godt begynde at spidse ører. For selvom mange måske associerer dette fantastiske land, med turisme, så kan du stadig opleve det traditionelle Thailand og landets skønhed. Hele vejen fra den nordlige del af landet til sydpå både i øst og vest, kan man finde helt fantastiske oplevelser, landskaber og kultur. Thailand er ikke bare et hvilket som helst land i Asien, det er land, som er så unikt. Læs med her.

En rejse til Thailand fyldt med minder

Man kan sagtens rejse til Thailang og holde badeferie i et par uger på den samme destination. Men, fordi der er så mange destinationer man kan opleve, bør man også få så meget ud af rejsen som man kan, hvis man har mod på det. For en rundrejse Thailand, kan nemlig gøres på utallige måder. Hvis du ønsker den perfekte rejse, hvor du både får oplevede den storslåede jungle, natur og masser af kultur, kombineret med afslapning på en ø, så er mulighederne mange. For eksempel kan en rundrejse i Thailand, skræddersys, så man besøger nogle af de smukke øer på den sydvestlige side af landet.

Det kunne eksempelvis være ø-hopping med stop på koh lanta, koh ngai, koh mook og koh lipe. For at gøre rejsen endnu federe, kan du tilmed slutte dit eventyr på langkawi, som kun tager omkring 1,5 times at sejle til. Langkawi ligger i Malaysia, så du får simpelthen muligheden for at opleve to skønne lande og opleve forskellen.

Hvad kan du opleve i skønne Thailand?

Hvis du er til trekking, så bør du absolut ikke snyde dig selv for et besøg i en af de mange nationalparker, som kan findes både tæt på Phuket, og andre steder i landet. Forskellen fra det nordlige Thailand til det sydlige, ja selv østlige og vestlige er markant. Har man godt med tid, bør man bestemt overveje at kombinere den nordlige del samt den sydlige. Hvis man er til storbyer, så bør Bangkok også være på rejseplanen. Denne by, kan ikke sammenlignes med nogle andre, og man vil både blive mødt af nye dufte, kaos, tuk-tuks- templer, og masser af liv. Bangkok er en kæmpe by, men man eventuelt overveje at tage nogle dage der, hvis man har kort tid. Når man skal vælge øer, skal man også tænke over, hvad der er vigtigt for en. Nogle øer er meget mere uberørte end andre, hvor der også kan være forskel på eksempelvis vejret. Ikke én ø i Thailand er ens, nogle er bedre for dykning end andre, hvorpå der også kan være forskel på farven på sandet, vandet etc. Hvis du ønsker at sammensætte din helt egen rejse, så kan du gøre det igennem Unique Travel eksempelvis. Du kan også se om du kan finde afbudsrejse til Thailand, hvis det er mere dig.