Busrejser & Ture

Silkebus

Hvis du søger et stabilt og godt tilbud på alle former for buskørsel. Så er Silkerejser et af de sikre kort. For det er et alsidig tilbud og et stabilt firma, der holder hvad de lover. Kvaliteten er i top og priserne er gode i forhold til den kvalitet der bliver budt på.

Der er ikke den målgruppe, der kan finde deres bus her. Hvad enten du er skole eller fritidshjem, en offentlig institution, en idrætsforening eller privatgruppe, en virksomhed eller bare skal have studenterkørsel. Så har Silkebus et godt tilbud til dig. Det kan godt lyde som Lars Larsen – men det er også et selskab med centrum i den jyske muld.

Store som små bliver transporteret sikkert frem – og tilbage

Tilbud på busrejser til udlandet

Med kørsel overalt i Skandinavien og ikke mindst til resten af Europa kan du sagtens kontakte Silkerejser eller lede på deres hjemmeside for et godt tilbud. Der er for eksempel indkøbstur til Fleggaard, så maden til sommerfrokosten kan sikres. Der kan selvfølgelig også bookes overnatning og ikke mindst bespisning, samt spændende udflugter til slotte og andre seværdigheder.

  • Guidede rundvisninger
  • Teater- og koncert
  • Bespisning
  • Hotelreservationer
  • Busrejse på 1. klasse

Det er bare nogle af de mange muligheder, der bliver tilbudt på hjemmesiden, der helt klart er et besøg værd – uanset om du leder efter bustransport til studenterkørsel eller en tur til England. Der er kort sagt et meget bredt udvalg til både de helt unge børnehavebørn, der skal på tur – og helt til de ældre, der skal shoppe i Lübeck. Du kan læse mere om har der kan være en god tur til Tyskland her. Her kan du finde en masse gode tilbud på alt lige fra en lækker karry-wurst til en sifonflaske.

Moderne busser

Alle busser er topmoderne turistbusser med trådløst internet. De køres af veluddannede og ikke mindst dygtige chauffører. Så god service og topkvalitet går hånd i hånd med trafiksikkerhed. Busserne er købt fra ny og skiftes løbende ud. Så det både er moderne og miljørigtigt. Du kommer ud i naturen på en grøn måde, så at sige. Det er en af de ting vi har lagt væk på i den samlede vurdering.

Samlet vurdering

Her fra busrejserogture er der stor ros til netop Silkerejser, der virkelig forstår at ramme på alle parametre. Der er god kommunikation og service. Priserne er fornuftige når man tænker på hvor meget kvalitet du får for pengene. Der er et meget alsidigt udvalg af ture, der gør, at du kan kigge på dem som mulig udbyder i mange sammenhænge. Slutteligt betyder det meget for vurderingen, at det er nye miljøvenlige busser, der er med til at sikre en grøn kollektiv transport for unge som ældre.