Busrejser & Ture

Klingenberg rejser

Hvem er Klingenberg Busser

Det står hurtigt klart, at Klingenberg Busser ikke vil være de største – de vil arrangere busture i det små og store, hvor tingene er planlagt og gennemtænkt. Det er hvor der er tid til at nyde rejsen fra A til B. For det er jo også hvad busture egner sig godt til. Det er tonen i deres hjemmeside, der lægger op til eventyr og hygge. Det er helt klart at de har et koncept og en ide om hvad de vil med deres selskab.

Små og store ture

De er en del af Nygaards Turist- og minibusser og du kan se deres side her. Her fremgår det også ret tydeligt at det ikke handler om at være billigst – men dem som ikke går på kompromis med

  • Sikkerhed
  • Kundeservice
  • Kvalitet
  • Tidsfrister
Rundkirke på Borholm – et must på slow travel

Hvad tilbyder Klingenberg

Det er et af de selskaber, der ikke har ”hele pakken”, men kører de korte og de lidt længere ture.

Det er primært ture til Bornholm og Rhinen når det gælder ferie- og turistrejser. Ellers er det busture for skoler og institutioner, firmaer, private, handicapkørsler, sightseeing og udflugts- og skovturskørsel.

Derudover har de virkelig kunden i centrum. Der er tilbud om særønsker som for eksempel diæt kost. Derer derudover erfarne rejseledere og helt generelt fokus og en forventning til et højt serviceniveau. Det er også derfor de skriver at de ikke er de billigste. For god service koster.

Kvalitet hos Klingenberg

Der er hele vejen rundt tænkt høj kvalitet. Så du kan booke rejsen hos dem, hvis du søger en gennemtænkt rejse med dygtige chauffører med rutine. Der er også lagt an til komfort – men moderne busser med indstillelige ryglæn og fodstøtter. Der er ligeledes varmt og koldt på turen i form af sodavand og kaffe/the.

Anmeldelser af Klingenberg

På Trustpilot er svaret om de holder hvad de lover entydigt – der er KUN topkarakterer fordelt over en årrække. Så har du pengene og ønsker kvalitet er det et af de bedste bud. Se karakterer og kommentarer her.