Busrejser & Ture

Centrum turist

Hvem er Centrum Turist

Centrum Turist gå helt tilbage til 1920 , hvor Laurits Jørgensen købte sin egen bus. Det blev den første af mange. Nu bestå firmaet af mere end syv afdelinger fordelt rundt i Danmark. Det er det ældste og mest rutinerede busselskab i Danmark.

Med hovedsæde i Aarhus og eget værksted har de styr på logistik og ikke mindst alle dele af forretningen.

Hvad tilbyder Centrum Turist

Det er et særdeles bredt udvalg af buskørsel. Lige fra de mindre én dages ture til de store VIP arrangementer, Lige fra skolerejsen til det stort anlagte firmaarrangement. Her er et lille udpluk af deres ture:

  • Odense sommerrevy
  • Mariager Fjord og Hvidsten Kro
  • Fanø
  • Skarø
  • Sejltur fra Kiel til Rendsburg
  • Skt. Hans Aften
  • En smuk tur til landsbyen Gjerrild med bespisning på Gjerrild kro og efterfølgende Sankt Hans bål senere på aftenen
  • Indkøbstur til Flensborg og Fleggard
  • Jul i tivoli og jul i Ribe

Derudover tilbydes der sportsrejser, koncertrejser og kulturrejser. Det er virkelig et bredt udvalg.

Kvalitet hos Centrum Turist

De reklamerer med at sikkerheden er i top og deres chauffører er venlige og godt uddannet. Samtidig er busserne i topklasse. Det er miljøvenligere end de fleste og udvalget af busser er særdeles bredt og spænder fra sovebusser til dobbeltdækkere og VIP busser med lækre lædersæder, ski- og liftbusser og ikke mindst minibusser.

Der skiftes naturligvis mellem vinterdæk og sommerdæk om sommeren, hvilket er en fin lille detalje.

Hvad siger kunderne

På Trustpilot er det desværre mange anmeldelser der går på uhøflige chauffører. Der er virkelig et mønster der går igen. Alt andet er i top. Men rigtigt mange skriver om dårlige oplevelser med chauffører. Det er både i attitude og svar. Det er desværre klart det selskab på siden der har dårligste anmeldelser. Du kan selv læse dem her.

Samlet vurdering af Centrum Rejser

Det er svært at komme udenom de mange dårlige anmeldelser på Trustpilot. Men det går kun på chauffører og enkeltepisoder. Ellers er der intet på service eller sikkerhed. Så vil du have en rejse i den billie ende og gerne vil søge bredt og sikkert, så er Centrum Rejser trods alt et fint bud. Der er dog selskaber på denne side der scorer højere og et besøg værd.