Busrejser & Ture

Todbjerg Busser

Hvem er Todbjerg Busser

Selskabet blev oprettet i 1976 af Jørgen Lading – som stadig ejer det under sit nuværende navn Todbjerg Busser. Dengang hed det Hjortshøj Busser og Trans. Men i 1981 var selskabet så stort at det voksede ud af lokalerne i Todbjerg og flyttede til det lidt større Brabrand. Derefter gik det rigtig stærkt og efter at have opkøbt et par selskaber ejer ægteparret Jørgen Lading og Marion Holmager et kæmpe selskab med over 50 busser – bestående af rutebiler, minibusser, turistbusser og VIP-busser. De er særligt kendt for deres VIP eller konference busser – hvor de var nogen af de første på markedet.

Læg mærke til det karakteristiske O i TODBJERG

Hvad tilbyder Todbjerg Busser

Om du skal ud og rejse og se verden eller bare skal en tur rundt i Danmark, så er Todbjerg Busser A/S et af de busselskaber, der er stabilt, med god service og som kan klare de fleste opgaver. Det er et af de større firmaer, der har tre afdelinger og yder god service og fleksibilitet. De tilbyder både busture i det små og store. Fra indland til det store udland. Her er yndlingrejsemålet Skt. Petersborg, hvor mere end 20 års erfaring giver en fordel i forhold til alle andre busselskaber. Der er dog ingen arrangerede busrejser. Du/I skal selv kontakte for at få et godt tilbud. Derudover er der faste linjer i og omkring Århus. De tilbyder:

  • Rutekørsler
  • Gruppe rejser i ind- og udland
  • Busrejser til Skt. Petersborg

En høj kvalitet og endnu højere serviceniveau:

De har stor viden om små og store bus rejser. De har eget værksted og har meget ordnede forhold omkring chauffører og mekanikere. Derfor er alle busser med en meget høj standard og ikke mindst sikkerhed.Der er helt klat fokus på service og der er også samarbejde med Gislev Rejser. Der er altid de nyeste busser og Todbjerg er et af de førende selskaber. Der er sågar kælet for design. Med et meget karakteristisk O der præger busserne.

Hvad siger kunderne om Todbjerg:

Der er helt generelt stor glæde ved service, rengøring, punktlighed og ikke mindst imødekommenhed. Det er indtrykket at folk kommer igen og igen.

Bonusinformation

Der er virkelig ordnede forhold og Todbjerg er medlem af

  • Dansk Erhverv – DE
  • Turistvognmændenes Arbejdsgiverforening – TA
  • Danske Person Transport – DPT
  • Rejsegarantifonden nr. 1437