Busrejser & Ture

Papuga

Hvem er Papuga A/S

Selskabet har eksisteret siden starten af 1970erne. Her stiftede Merete og John busselskabet Papuga med adresse i Brørup. Det er her navnet stammer fra. Takket være deres mange år i branchen har de en enorm erfaring og rutine i forhold til at lave rejser. Men det er ikke det primære for Papuga. De er nemlig et af de første led i kæden til at sørge for busser til flere forskellige selskaber, der lejer deres særdeles gode busser. Med eget værksted i Brørup er omkostningerne lave og service og kvalitet høj. Det er deres fokus på kvalitet, der har givet dem et velfortjent ry. Der er busrejser med dem – men det er ikke et stort udvalg.

Hvad tilbyder Papuga

Papuga tilbyder busrejser til ind- og udland. Det er primært mindre ture rundt i Danmark og ikke mindst i udlandet. De tilbyder mange endages ture til særlige arrangementer indenfor kultur. Særligt højt på listen står cirkusrevyen – som siger lidt om at selskabet sigter mod det lidt ældre publikum – når det kommer til selve rejser.

Her kan du se nogle af de ture Papuga tilbyder:

  • Vandreferie
  • Flerdagsture
  • Musik & Underholdning
  • Cykelrejser
  • Grupperejser
  • André Rieu
  • Hansi Hinterseer
  • Juleture til blandt andet København, Århus og Odense og i udlandet Berling og Stade

Høj kvalitet hos Papuga A/S

Det er altid fabriksnye og splinternye busser med virkelig høj standard. De opfylder naturligvis alle de krav som myndighedernes har og de stiller selv en masse yderligere og markant højere krav til deres sikkerhed og service. Som skrevet tidligere har de deres eget værksted ved kontoret i Brørup, og vedligeholdelsen af busserne er deres topprioritet. Med chauffører der deltager løbende i kurser, der forbedrer og optimerer deres færdigheder indenfor køreteknik er deres niveau – og ry – helt i top.

Det siger kunderne om Papuga:

Det er primært andre selskaber der bruger Papugas gode busser. Deres egne ture er ret roste og der er ingen kritik punkter på andet end chaufføren i enkelte tilfælde kørte lidt forsigtigt. På Trustpilot er de anmeldt en gang – og det er ret god kritik – men ved en fejl er der givet en stjerne. Men i teksten er der kun ros.

Deres priser og de praktiske oplysninger

Du kan hos Papuga Rejser få ture fra 300 kr og op til over 10.000. Men det er de helt store ture og dækker meget mere end selve transporten. Man kan altid ringe og høre om uforpligtende tilbud. Hjemmeside bærer præg af ældre opbygning, så det er mund til mund metoden der har sikret dem et godt ry.

Den samlede vurdering af Papuga

Du er sikker på tårnhøj kvalitet og sikkerhed og deres prisniveau er meget fint sammenlignet med andres. Du skal forvente at de medrejsende er 50+ – især på de planlagte ture. Så er der ro på og ikke larm og ballade, hvilket er dejligt når du gerne vil ud og rejse og slappe af. Du får fuld valuta for pengene og kommer sikkert frem.