Busrejser & Ture

Vitus Rejser

Der er en del der tror at Vitus Rejser er henvendt til ældre. Det er fordi at det engang hed 65 eller 5&60 Rejser. Dette er dog slet ikke tilfældet – tværtimod. Her finder du/I busrejser for enhver smag – og alder. Her er flyrejser, krydstogter rundt omkring i ud- og indland og så er der selvfølgelig kerneydelsen – busrejser.

Hvem står bag Vitus Rejser

Det er en fond, der står bag Vitus Rejser. Det er en af de fonde, som er uden aktionærer og det er danskejet 100 procent. Det hele startede i 1965 i forbindelse med at Albert Olsen – der arbejdede som betjent – kontaktede Tjæreborg Rejser. Det gjorde han fordi han mente at ældre ville have et behov for at komme mere ud at rejse.  Navnet dengang blev Pensionist Rejser, men ti år senere startede fondet 65-Ferie op med en markant udvidelse – med bus- og togrejser. Det blev så også udvidet med at omfatte alle – og ikke bare folk over 65. Siden er selskabet blevet større og har overtaget Senior-Rejser og Helse-Rejser. I 2014 tog det navneforandring til Vitus Rejser.

Hvad tilbyder Vitus Rejser

Du finder et ret bredt udvalg af busrejser til både indland og udland. Der er  en stor diversitet i mulighederne og mange vælger dem for deres operarejser og de gode destinationer, der tæller Gardasøen og Alsace – som er lækre vindistrikter og Sort Sol og ikke mindst Nytårsfestival i Malmø.

Baggrundsviden om Vitus Rejser

Det er sådan at fonden ikke selv ejer busser, men har et samarbejde med forskellige busselskaber, der blandt andet er Vallensbæk Turistfart, Hafnia Rejser og Blåvandshuk Turistfart og Vallensbæk Turistfart. Det er særdeles moderne busser, hvor du sidder godt og der er aircondition. Der er som oftest en rejseguide med.

Hvad siger kunderne om Vitus Rejser

Det er dog stadig primært ældre der kører med Vitus Rejser og der er helt generelt gode anmeldelser og positiv stemning omkring de rejser der er. Det er også kunder der vender tilbage år efter år.

Priser og det praktiske

Som alle andre selskaber så varierer priserne en del. Det er alt efter behovet for service og specielle ønsker. Det er i den lave ende, hvilket er ret godt taget i betragtning, at der dansk rejseleder, ordentlige vilkår, gode måltider og overnatning på hotel, samt entreer med i den samlede pris. Du finder Vitus Rejser her.