Busrejser & Ture

Gislev rejser

Hvem er Gislev Rejser

Gislev Rejser A/S har mere end 70 år på bagen. De startede op i 1946, hvor de som så mange andre selskaber voksede ud af krigen. Det startede op som et mindre vognmandsfirma, med der kom løbende nye aktiviteter til op gennem 1950’erne. I 1990´erne vinder selskabet en del priser og har en gylden tid fra 2007 til 2010, hvor de hvert af årene vinder titlen som ”Danmarks bedste arrangør af busrejser”.

Hvad kan tilbyder Gislev Rejser

Det er et særdeles bredt udvalg med fly, tog og naturligvis bus. Det kan også kombineres. Deres kataloger tæller mere end 170 rejsemål og du kan både planlægge selv eller lade dem stå for det hele.

De tilbyder denne perlerække af muligheder:

  • Endagsture
  • Udlandsrejser
  • Krydstogt
  • Gruppe rejser
  • Rundrejser
Bus og cruise – en lækker blanding

Kvalitet hos Gislev Rejser

På bussiden er det kun 4-stjernede busser, som alle er helt nye eller af nyere dato.

Det er altså med AC og ekstra god benplads. Der er toiletter og håndvask – og du kan både få vådt og tørt. Chaufførerne er rutinerede og der er fokus på at overholde alle regler til punkt og prikke.

Anmeldelser af Gislev Rejser

Der er ingen tvivl om at kunderne er tilfredse. De er godt anmeldt på trustpilot og ellers på nettet. Der udtaler sig om højt serviceniveau og gode oplevelser. Det eneste kritikpunkt der går igen er at rejserne kun går fra Fyn. Der er generelt billige priser – så her får du meget kvalitet for færre penge.