Busrejser & Ture

Gode tips til håret for dig som rejser

Til dig som rejser meget, får du her de bedste tips til hvordan du bedst passer på dit hår, samtidig med at du nyder rejsen. Hvis du elsker at rejse, så ved du nok også at det at være på farten kan gøre håret lidt mere dvask og slidt end ønsket. Derfor har vi samlet en række gode tips til ting du kan gøre for at pleje dit hår imens du er afsted.  

Når man er afsted på ferie, kan der være en række faktorer som påvirker dit hår. For det første vil du nok opleve at dit hår reagerer anderledes på det vand som kommer ud fa vandhanerne end på det herhjemme. Det skyldes at det danske grundvand er rigt på kalk og mineraler.  

Desuden kan sol, saltvand og pool vand med klor være hårdt for håret og slide på det. Derfor er det vigtigt at have nogle gode plejeprodukter med til dit hår. Her anbefales det at vælge et godt mærke som fx kerastase resistance, som netop er tilpasset slidt og tørt hår.  

Rejseløsninger gør det nemmere for dig at pleje håret på rejsen 

Når du er afsted på farten, kan det være nødvendigt at pakke lidt småt for at alt kan være der. Når der er mangel på plads i kufferten, kan du i stedet for at tage dine yndlingshårplejeprodukter med i deres originale store emballager, overføre dem til mindre. I de fleste butikker er det muligt at finde små rejsesæt med flasker og bøtter, som man kan fylde med sine plejeprodukter. Med dine egne produkter med på rejsen, skal du ikke anvende hotelshampooer, men kan sørge for at dit hår er lækkert og velplejet. 

Desuden kan det være ekstra udtørrende for håret, særligt hvis du er i varme og fugtige miljøer, og bader meget i havet og i poolen. Det er derfor en god idé at have noget ekstra fugtgivende med til håret.