Busrejser & Ture

Egons Rejser

Hvem er Egons rejser

Egon Pedersen etablerede i 1982 “Egons” med en lille simpel minibus. Med opstart i og omkring København gik det hurtigt fremad med ture rundt i landet for blandt andet Ajax Københavns hold. Behovet og ikke mindst interessen for transport voksede meget hurtigt hvor Egon´s nu den dag råder over 100 topmoderne nye busser og har mere end 170 ansatte, der hver dag arranger transport for kunder i hele landet.

Hvad tilbyder Egons Rejser

Du kan roligt bevæbne dig med en valutaomregner, en rejsetaske, oppustelig nakkestøtte og læne dig tilbage. For Egon´s udbyder et hav af destinationer rundt i verden, hvis du tæller hele selskabet med. Selskabet Egon´s A/S består af Egon´s rejser og Egon´s Rejseselskab. Her har vi fokus på Egon´s Rejser. Her er udvalget den personlige vinkel. Det vil sige at der skræddersys rejser efter firmaets, selskabets, skolens eller institutionens behov. I erhverskørslen kan du vælge mellem bus, minibus, vans og limousiner. Transport mellem to arbejdspladser kan etableres efter behov. Der er mindre pakker som WIFI, kaffe, arbejdsstationer og aviser. Man kan endda holde møde på vej fra A til B.

Egon´s har en pakke med

  • Velkomstdrink og snacks
  • Introduktions-DVD til mødet i bussen inden ankomst til destination
  • Mulighed for Powerpointpræsentation undervejs
  • Intro af mødeledere/guides
  • Uddeling af materiale om opholdet
  • Introduktioner til teambuildingarrangement
  • Uddeling evalueringsmateriale på vej hjem

Derudover tilbyder de en lang række af tjenester der går på ind- og udrejser med disse bustyper.

Kvalitet hos Egons Rejser

Der er meget højt serviceniveau fra start til slut. Alt spiller simpelthen fra den korte transport med skoleelever, over håndboldklubben der skal til jylland og retur til København og til de store VIP-transporter. Der er ikke forskel på høj og lav. Det er meget høj kvalitet fra den personlige kontakt til selve busserne.

Hvad siger kunderne

En samlet vurdering af Egons Rejser er udbud at det særdeles godt. På trustpilot er der blandede anmeldelser på rejsebureauet. De positive virker sobre – hvorimod der er en samling på 5 dårlige. De virker uden argumentation eller ikke særligt uddybende. Rygte og ry generelt i firmaer og institutioner og foreninger er tårnhøjt.