Busrejser & Ture

MidtBus Jylland

Hvem er Midtbus Jylland

Midtbus opstod ved en fusion af to mindre selskaber Sønderballes Biler og KAS Biler og fik dermed et mere mundret navn. Begge selskaber havde løbende vokset sig store inden fusionen med overtagelse af Møldrup Taxi og Turist i 1998 og Børges Biler i 2003. Det sidste selskab var Gammelbys Busser, hvor de fik et garageanlæg med. Dermed var der en god infrastruktur og basis for et godt samarbejde. Det mundede blandt andet ud i en kåring som bedste busselskab i 2016. De har ikke mindre end 90 busser og 120 ansatte.

Hvad tilbyder Midtbus Jylland

Det er primært små og store busture. Det er lige fra cirkusrevyen til et besøg på Bornholm. Det er det nære Europa som Tyskland, Schweitz og Østrig. Så er det alt fra skoleture til oplevelsesture. Der er med andre ord et bredt udvalg med speciale i korte og længere busture. Det kan være almindelig turistkørsel, stort anlagte sportsrejser, spændende dagsture og helt almindelig persontransport. Det er virkeligt et godt fokuseret udvalg – på netop busture. Det vil sige en masse topmoderne dobbeltdækkere og turistbusser, samt VIP-busser suppleret af minibusser, der kan køre alt fra skolekørsel og tilhørende handikapkørsel. De kan tage skolerejser og messeture for små og store firmaer, samt et bredt udvalg af weekend- og pensionistture. Så er der selvfølgelig busrejserne. Det er her kerneydelsen ligger og der er både faste pakker med sportsrejser, turistture til indland og udland. Her gælder det både i forvejen planlagte pakkerejser og der hvor I selv skræddersyr rejsen.

Elevatortur i Berlin – på tur med Midtbus

Kvalitet og service

Generelt har Midtbus et rigtigt godt ry. Det afspejler sig dog ikke så meget på Trustpilot – med kun tre anmeldelser. Der er to gode og en dårlig – som der helt tydeligt er taget hånd om. Der er dog ingen tvivl om at infrastrukturen er god – og det brede udvalg af ture som busser i topkvalitet – samt en erfaren trup af chauffører borger for høj kvalitet. Med et ”loft” for antal på 2100 personer, 80 busser der spænder fra almindelige til dobbeltdækkere og VIPbusser og det hele med 4 stjerner på. Så er Midtbus Jylland et af de sikre kort.

Samlet vurdering af Midtbus

Det er helt sikkert et af de solide selskaber, der ikke vil det hele, men fokuserer på kerneydelsen som er busrejser. Med eget værksted og personale har de styr på alle dele af logistikken og forretningen. Det giver stort set altid bonus ikke at være afhængig af “underleverandører”. Der er ikke langt fra tanke til handling og giver mulighed for fleksibilitet indenfor rammerne.