Busrejser & Ture

Dette kan du lave på busturen

Det er fantastisk at have muligheden for at tage bus i stedet for bil. Den tages i skole, på arbejde eller til festen. Men det kan blive kedeligt med lange busture og de mange steder bussen stoppe på undervejs, så for at få tiden til at gå lidt hurtigere kan du bruge tiden på noget produktiv imellem tiden. Læs med her om hvordan du kan bruge tiden fornuftigt. 

Busture kan være rigtig hyggelige, men de kan også være rigtig lange og kedelige. Så for at få busturen til at gå lidt hurtigere kan man sidde og lave noget fornuftigt imellem tiden, i stedet for bare at kigge ud ad vinduet i al den tid. Har man noget arbejde man kan lave på computeren, er det oplagt at tage bærbaren med. Kan man lide at strikke, kan man tage strikketøjet med. Der er mange muligheder. 

Opret en hjemmeside til din interesse 

Har du altid drømt om at starte en hjemmeside, en blog eller måske en webshop? Så hvorfor ikke bruge tiden på at undersøge hvilket webhotel der er det rigtige for dig og komme i gang med at oprette hjemmesiden? Det kan virke mere overvældende end det egentlig er og med hjælp fra MinIP kan du hurtigt komme i gang.  

Fortsæt dit projekt 

Er du i gang med et projekt som ikke tager meget plads og som du kan fortsætte på siddepladsen i bussen? Så tag det med dig i tasken. Er du i gang med en heftig roman? Et strikkeprojekt? Eller i gang med selv at skrive en roman? Så er den offentlige transport en perfekt mulighed for at slå to fluer med én sten: transportér dig selv et andet sted hen idet du arbejder videre på dit projekt. 

Fokusér på dit åndedræt 

Det lyder fjollet at sige, at man kan træne sig selv i at trække vejret, for det er noget alle levende mennesker automatisk gør. Men når man alligevel sidder i bussen kan træne mindfulness for at finde mere ro i sit sind og i sin krop. Man kan starte med blot at tænke på sit åndedræt: lukke øjnene og mærke ilten komme ind igennem næsen og ud igennem munden.  

Bussen kan bruges til mange produktive ting – også blot til at sidde og trække vejret.