Busrejser & Ture

Billige busrejser i England

Når de store dage nærmer sig, så skal fantasien i omdrejninger. For der skal jo både findes en gave og findes ud af hvordan din mand skal fejres. Har I været sammen et stykke tid, så er det ikke altid lige nemt, at finde GAVEN. Så her er lidt inspiration til både hvor og hvordan dagen kan fejres – og ikke mindst at finde en god gave.

Fødselsdage er skønne og de skal planlægges ordentligt. Der skal findes en gave og gerne lidt romantisk og noget som både er praktisk og som kan minde om jeres tid sammen.

De bedste gaver

Er det en fødselsdag i foråret eller sommeren, så kan de bedste gaver til ham være noget til grillen. Som et lækkert grillsæt og lækre grillhandsker, som kan kombineres med en dag i haven, hvor fra far – eller bedstefar – kan vise sine gaver og evner ved en grill. For den danske sommer er god til grill og hygge i haven. Der er masser af muligheder for godt kød, lækre salater og nem mad, der nydes i selskab med god vin og resten af familien. Grillen skal dog først sættes i gang og det kan gøres med en grillstarter og en zippo lighter, der holder hele livet.

Sådan kan du fejre fødselsdagen

Hvis du skal upgrade det hele lidt, så kan en tur til udlandet anbefales. Det er nemt at komme over grænsen og for eksempel til England. Med bus til  kommer du hurtigt og billigt frem. Der er tit en masse inkluderet i rejsen. Det kan være hotel eller kroophold og kan være den perfekte gave, hvis der skal hygges lidt ekstra. Der er mange selskaber, der tilbyder gode pakkeløsninger. Så fejres dagen ikke bare PÅ dagen – men en forlænget weekend. Det er en god måde at få festen op i gear og forkæle hinanden med hygge, mad og oplevelser.

Hvilke selskaber kan jeg rejse med

Her på siden kan du finde Riis rejser. De tilbyder rejser til London, hvor I kan opleve Big Ben, Buckingham Palace og Westminster Abbey. I kan også se Kensington Gardens og føle jer helt royale. Eller er der det mere jævne Hyde Park med speakers Corner. På vejen oplever i Den Engelske kanal og en række spændende områder i Syd-England. Her finder I masser af smukke seværdigheder i Devon, Dorset og Cornwall. Der er blandt andet Nationalparken i Devon der kaldes Dartmoor. Den blev særdeles kendt i Sherlock Holmes bogen og filmene ”The hound of Baskervilles”. God fornøjelse med fødselsdagsplanlægningen.