Busrejser & Ture

Find den billigste studenter kørsel

Sommer er over os og læseferien er ovre. Det forsømte forår er bag os og efter en hektisk periode med stress og jag skal den nybagte student fejres med fest, sang, studenterkørsel, hue og ikke mindst en gave – som hun kan huske det hårde slid og hvordan hårdt arbejde altid bliver belønnet.

Der er en helt særlig stemning i huset når der er en student på vej i familien. Dels er der spændingen om hvordan det går til eksamen og hvordan karaktererne bliver. Så er der kig på sabbat år eller videregående uddannelse. Men efter eksamen og inden de næste års planer er der en del der skal være styr på.

Med partybus er du altid i festen på vej til festen

Gaver til hende

Så skal hun fejres med gaver. Men hvilke gaver til hende – kan du finde. Det er tit et pænt smykke, som kan bæres i hverdagen og til fest.Noget der minder hende om den helt særlige dag. Det er for langt de fleste en rigtig vigtig dag, så det er om at gøre sig umage med gave. Det skal fejres at tre års slid, nu bliver til et afgangsbevis. Så udover gave og fest, så skal der også tænkes på studenterkørsel. Her er det bare om at være ude i god tid. For der er noget der er værre end manglende alkohol og mad når der skal fejres. Det er hvis der mangler et køretøj, der kan transportere alle rundt. Så se at komme i gang med at booke.

Studenterkørsel

Hvor finder du billig studenterkørsel. Her er en lang række muligheder.

  • Festlastbiler.dk
  • Gallakørsel.dk
  • Lundemøllens Studenterkørsel
  • Studenterkørsel.com
  • Vognturen.dk

Der er naturligvis også andre der tilbyder, men dette er dem vi fandt billigst og med god service. Det der er vigtigt er at I undersøger de forskellige muligheder i meget god tid. Du skal starte mindst et halvt år inden. For det bliver hurtigt booket HELT op de gode steder. Især hvis I har specielle ønsker. Det kan være en partybus eller en hestevogn. Det kan være en ølvogn eller militærkøretøj. Der er også muligheder her på siden for en bustur ud i det blå med for eksempel har silkebus studenterkørsel. Mulighederne er mange og det er meget forskelligt hvad de unge mennesker har lyst til. Så lav et udvalg og hør klassen – om dels de har nogle ønsker og om de har kontakter. Det hænder altid at der er nogen der kender nogen. Når I har et mandat. Så er det lidt nemmere at komme ud og finde det rigtige. Har du booket din datters kørsel?