Busrejser & Ture

Smart transport – køb en billig elcykel

Har du lyst til at få dig et smart transportmiddel, der er grønt, og som kan få dig utroligt hurtigt fra a til b, når du har brug for det, kan det være oplagt for dig at gå i gang med at kigge på det store udvalg af el cykler, der er at finde online. Du kan nemt finde frem til en model, der passer akkurat til dine behov, og som du kan få leveret i løbet af få dage.

Se også Black Friday tilbud på elcykler her.

Kom grønt og hurtigt rundt i byen

At have en elcykel giver dig mulighed for at komme både grønt, men også hurtigt rundt i byen, når du skal ned at handle, hente en pakke på posthuset eller besøge venner og familie i byen. I mange af disse tilfælde kan det på ingen måde betale sig at tænde for bilen og bruge co2 på at køre afsted. Så er det meget bedre at sætte dig op på din hurtige elcykel, der måske endda næsten kan få dig endnu hurtigere gennem byen, end en bil kan.

Så lidt kan en elcykel koste

Selvom mange elcykler koster en del penge at få fat i, behøver din kommende elcykel faktisk slet ikke at være så dyr igen. For du kan nemt finde rigtig mange forskellige elcykler, der let koster under 10.000 kroner, og som måske endda er tættere på at koste 5.000 kroner end 10.000 kroner.

Vælger du en af de billige elcykler, tager det dig sikkert ikke lang tid at spare sammen til at købe din nye cykel. Og selv en af de billige elcykler kan sagtens gøre det sjovt og let som en leg for dig at køre på cykel gennem byen.

Del betalingen på din elcykel op

Har du ikke den slags penge til at købe en ny elcykel for her og nu, kan det også være en fordel at vide, at der er en række cykelforhandlere, der giver dig mulighed for at dele betalingen op, så du ikke skal betale det hele på en gang her og nu, men i stedet kan betale en lille portion hver eneste måned over en periode, indtil du har betalt hele cyklen af. Flere steder kan det endda lade sig gøre at købe cyklen på den måde, uden at du skal betale renter eller gebyr på din afbetaling.