Busrejser & Ture

De bedste beauty-hacks

De fleste kender nok til de hævede øjenlåg. De kommer især til syne efter for lidt søvn. Manglende frisk luft og gråd kan også påvirke øjenlågene og gøre dem hævede. Der er heldigvis nogle ting, man kan gøre ved problemet. Først og fremmest bør man få nok frisk luft, søvn og drikke rigeligt med vand. Vil man have et quick-fix, kan man læse med her.

Den bedste løsning på hævede øjenlåg kan findes på Bapoon. Det er en online beauty guide. Her er der et test-team, som tester og bedømmer forskellige beautyprodukter. Derefter lægger de guides op på hjemmesiden. Dette gør valget af creme lidt lettere. Det kan være en jungle at købe en ny creme. Om det så er til ansigt eller øjnene.

Hævede øjenlåg

Man finder som sagt mange andre slags cremer. Ønsker man at vide mere, så læs mere om beautyprodukter her. Hævede øjenlåg bekæmpes bedst med en sund livsstil. En sund livsstil kan indeholde indtagelse af meget vand, motion, varieret grøn kost og rigeligt med søvn. Det er altid en god ide at supplere med gode øjenmasker.

De bedste øjenmasker er med i en guide på Bapoon. På en andenplads kommer Gua Sha Grøn Jadesten. Dette er en massagesten til ansigt og sart hud ved øjnene. Den kan endda også bruges til massage af hele kroppen og ansigtet. Den er med til at stimulere blodcirkulationen. Den indeholder en masse gode egenskaber:

  • Massagen øger blodcirkulationen. Derved genopbygges huden bedre. Affaldsstoffer fjernes lettere
  • Det virker opstrammende på huden. Samtidig er det rart og beroligende med ansigtsmassage
  • Ømme muskler lindres

Den bedste creme

Førstepladsen af creme til løsning af hævede øjenlåg går til Skyn Iceland Hydro Cool Firming Eye Gels. Denne kommer i en pakke med 8 stk. Maskerne er ekstra kølende og passer til øjenområdet. De virker allerede indenfor 10 minutter. Huden ser straks mere frisk, livlig og ungdommelig ud. Der er blandt andet islandsk gletsjervand og multebær frøolie i masken.