Busrejser & Ture

Rejs billigt i Danmark

Sommeren nærmer sig, og vi begynder så småt at drømme os til ferie. Sommerferien og det gode vejr er lige rundt om hjørnet og vi vil gerne væk fra vores vante rammer, opleve nye ting og stresse af. I Danmark kan du opleve både natur, historie, storby og charmerende småbyer billigt med populære busruter. Skal du rejse Danmark rundt til sommer?

At rejse i bus er et billigt alternativ til at rejse Danmark rundt. Det er meget billigere end at tage toget. Flixbus er med sine mange afgange næsten lige så fleksibel, som hvis du kørte i bil. Derudover slipper for at bøvle med parkeringsplads. Så overvejer du busrejser, så har Flixbus altid populære ruter med standsning i flere populære destinationer i Danmark. Derudover kører der også busser til andre destinationer rundt i hele Europa. Som om det ikke var nok med at det bedre kan betale sig at rejse med bus, så er det blevet endnu billigere med en Flixbus rabatkode.

Rigtig mange danskere vælger busrejser, fordi det oftest bedre kan betale sig. Det er både mere praktisk og økonomisk. Du kan nyde køreturen med en god bog eller musik i ørene og lade chaufføren om at finde vej til din feriedestination. Han parkerer i centrum, så du altid stiger af i nærheden at dit hotel og gode transportmuligheder, hvis du skal videre på rejsen.

Gode tips til bagagen

Med en billet til Flixbus rejser kan du tage håndbagagen og en håndtaske eller rygsæk med dig gratis. Du skal derfor overveje, hvad de vigtigste ting er, som du skal have med for at undgå at pakke unødvendige ting i taskerne. Der er ikke noget værre end at opdage du har glemt at pakke dine sokker for at få plads til din store 1 liters shampoo. Du kan altid forberede dig godt til rejsen, ved at købe rejseflasker med små sæber, shampoo, solcreme m.m. Du kan også med fordel købe toiletartikler billigt hvor end du er i Danmark. Hellere købe en billig shampoo end halvdyre sokker.   Sørg for at have forsyninger med på turen i en rygsæk, som du kan tage med dig i bussen. Det er altid en god idé at have en flaske vand og lidt mad eller snacks med på ruten. Specielt i de lange ture, er det altid rart at kunne stille sulten, når den melder sig. Så behøver man ikke at vente på at bussen tager sit næste stop, for at du kan hente noget at spise og drikke. For at gøre din tur endnu mere behagelig, kan du forinden have sørget for den ultimative playliste med catchy sommerehits, der gør dig klar til nye oplevelser. Du kan nok også sagtens få plads til en god bog i tasken.