Busrejser & Ture

Anchersen

Hvem er Anchersen

Firmaet bliver grundlagt i 1997 af den kun 22 årige Poul Anchersen. Siden er det gået rigtigt stærkt. Det er konstant og stor vækst fra en vognmand med en bus i Ringsted til 430 medarbejdere og ikke mindre end 145 turistbusser og rutebusser.

Hvor turistbusserne kører for virksomheder og private, så er rutebusserne en del af den kollektive trafik. Der er sikre kontrakter på børnehavekørsel og skolekørsel for Københavns kommune. Fokus området er at hæve kvalitet af buskørsel i København.

Hvad tilbyder Anchersen

Udover almindelig rutekørsel tilbyder Anchersen Sightseeing i København. Sammen med det kører og driver de turistinformation Copenhagen Info ApS. Siden 2019 har de også lavet skiture til Sverige.

I 2019 lancerede Anchersen konceptet Weekend-ski med korte skiture med bus til Sverige.

Skitur i Sverige med Anchersen

Kvalitet

Der er ingen tvivl om at kvaliteten er i top hele vejen rundt. Alt omkring sikkerhed er både med sikkerhedsseler ABS og ESP systemer. Alle vognparker er af nyere dato. De kontrakter de har med Københavns kommune forpligter dem på den højeste standard.

Der er også tænkt på miljø og CO2 reduktion.

Det siger kunderne om Anchersen:

Kunderne er glade for at køre med Anchersen – og særlig chauffører er omtalt som søde og underholdende og endda hyggelige. Mange siger at chaufføren er med til at gøre en god tur endnu bedre.