Busrejser og Ture

– alt om busrejser i Danmark og Europa

Annonce

MidtBus Jylland

Faktaboks:

Navn: Midtbus Jylland A/S

Hjemmeside: www.midtbusjylland.dk

Adresse: Erhvervsvej 2, 9632 Møldrup

Tlf. nr: 21 31 21 31

E-mail: mail@midtbusjylland.dk

 

Midtbus Jylland A/S er et af danskernes foretrukne busselskaber og arrangør af forskellige bus rejser – og det er bestemt ikke uden grund. Uanset, hvilken type busrejse, du foretrækker, så finder du den hos Midtbus. De har foruden et stort udvalg af rejser også en service, tilgang til kunder og sikkerhed, du ikke finder særlig mange steder i dag. Vælger du Midtbus Jylland, er du garanteret en fantastisk oplevelse!

Hvem er de?

Firmaet, som i dag hedder Midtbus Jylland A/S, er opstået ved en fusion mellem KAS Biler og Sønderballes Biler i 2009. I 2011 råder de over 63 busser og 4 taxaer i deres 4 afdelinger i Jylland – Møldrup, Aars, Løgstør og Viborg. I alt har de 75 ansatte, og er et af Jyllands allerstørste busselskaber og har stor erfaring inden for bus rejser og gruppe rejser. De kører i hele landet samt udlandet og samler op i hele Jylland.

Hvad kan de tilbyde?

Midtbus Jylland A/S har et af markedets allerstørste udbud af bus rejser og gruppe rejser. De kører både i indland og udland, og det er både muligt at booke busser til gruppe rejser, hvor du selv bestemmer destinationen eller tage med på en af Midtbus’ mange arrangerede ski ture, fodbold rejser eller ture til hvert års Cirkus Revy. De har et kæmpe udvalg af bus rejser med forskellige arrangementer, bl.a. Danmarks fodboldlandskamp mod Portugal var blandt deres ture. Her kan du se nogle af de utrolig mange ture, du kan tage på med Midtbus Jylland A/S:

  • Cirkusrevyen 2012
  • Sprogø
  • Sort Sol
  • Udenlands bus rejser til Harzen, Holland, Alsace, Normandiet og mange flere
  • Fodbold rejser
  • Ski ture
  • Gruppe rejser, hvor du selv bestemmer rejsemål

Kvalitet:

Midtbus Jylland bærer præg af, at det er et stort firma, der har en kæmpe ekspertise inden for alle former for bus rejser. De er dog ikke større end, at kunden og sikkerheden er første prioritet, og de sætter en stor ære i, at kunden får den bedste oplevelse under de sikreste vilkår. Deres busser og biler overholder alle sikkerhedskrav, og selv stiller Midtbus Jylland endnu større krav til sikkerhed og komfort på kundernes vegne. Deres chauffører har mange års erfaring og bliver jævnligt sendt til efteruddannelse i både køretekniske færdigheder så vel som servicemindede områder.

Det mener kunderne:

Der er stor tilfreds over hele linjen, når man snakker med kunder, der har været på bus rejse med Midtbus Jylland. Der kommer rosende ord fra hver eneste kunde, og ingen har den mindste beklagelse. Der er udsagn som: ”Rengøring, udstyr og service i top”, ”Chaufføren var i særdeles høj grad glad og hjælpsom under hele turen” og ”Sikkerheden var helt i orden, alt var klappet og klar til tiden – en skøn tur!”.

Pris og praktiske oplysninger:

Midtbus Jylland tilbyder en lang række af arrangerede bus rejser, hvor der ikke kun er tænkt på kørsel, men også billet, overnatning og mad er inkluderet til en skarp pris. Det, eneste kunden skal gøre, er at melde sig til en af de mange bus ture. Priserne spænder fra ca. 200,- til flere tusinde – alt efter hvilket rejsemål, hotel, mad og oplevelser, der er inkluderet. Hvis du ønsker at bestille en gruppe rejse for firmaet, efterskolen, foreningen eller lignende, så stiller Midtbus Jylland sig til rådighed med gode tilbud. Det er nemt at sende forespørgsler og tilmelde sig på deres hjemmeside.

Ekstra:

Der er god tradition hos Midtbus for, at alle kunder får en rigtig god behandling, og at alle er velkomne. Især har de et godt ry blandt de unge efterskoleelever, der har brug for at blive fragtet på ski ture, til og fra elevfester, og hvor sikkerheden er vigtig for forældrene. Det kræver ekstra tålmodighed og fed udstråling fra buschaufførerne, og den finder efterskole eleverne hos Midtbus, lyder det fra rigtig mange.

Samlet vurdering:

Midtbus Jylland A/S er et godt, jysk busselskab med stor erfaring og altid på forkant med sine ture. De har rigtig mange arrangerede ture til gode rejsemål og oplevelser, og det er også muligt at booke dem til egne gruppe rejser eller ski ture i både Danmark og udlandet. Sikkerheden er i top, og serviceniveauet er ud over det sædvanlige. Midtbus henvender sig til alle både voksne og unge, der ønsker en bus rejse af høj kvalitet, og det er ikke uden grund, at Midtbus Jylland er en af danskernes mest foretrukne busselskaber. Derfor får den klart topkarakter herfra uden nogen form for ”men”.

VN:F [1.9.18_1163]
Din vurdering
Rating: 4.4/5 (9 votes cast)
MidtBus Jylland, 4.4 out of 5 based on 9 ratings