Busrejser og Ture

– alt om busrejser i Danmark og Europa

Annonce

Centrum turist

Faktaboks:

Navn: Centrum Turist

Hjemmeside: www.centrumturist.dk

Adresse: Blomstervej 58, 8351 Tilst

Tlf. nr: Skriv til os for yderligere info

E-mail: Skriv til os for yderligere info

Hvis du sætter stor pris på sikkerhed i topklasse og nye, moderne busser med flotte faciliteter, så er Centrum Turist det helt rigtige busselskab at vælge. Hos dem får sikkerheden nemlig konsekvent den højeste prioritet, og de er samtidig ejere af et af Danmarks nyeste og bedste udvalg af busser. Så sæt du dig blot godt tilrette i de lækre busser og lad Centrum Turist tage dig med på rejse.

Hvem er de?

Centrum Turist er Danmarks ældste og nok også mest erfarne busselskaber. Det var Laurits Jørgensen, der i tilbage i 1920 valgte at købe sin egen og første bus, og siden har selskabet vokset sig større og større. I dag er virksomheden indehaver af en af Danmarks nyeste vognparker og har nu hele 7 afdelinger rundt om i DK og én enkelt i Flensborg. De har hovedkvarter i Århus, og eget værksted med busmekanikere, som sørger for, at busserne hele tiden er vedligeholdt.

Hvad kan de tilbyde?

Centrum Turist kan tilbyde en række arrangerede ture rundt omkring i Danmark – og ellers kan man komme med til Fleggaard og lign. på deres indkøbsture. Ellers har de planlagte koncert ture Dolly Parton og George Michael koncerter, og så er det muligt at bestille dem til at køre dertil, hvor du planlægger en tur for din forening, dit firma osv. En lille hurtig oversigt over nogle af deres tur, kan du se her:

  • Indkøbstur til Flensborg og Fleggard
  • Jul i tivoli og jul i Ribe
  • Julegavetur
  • George Michael i Herning
  • Bruno Mars i Valbyhallen

Kvalitet:

Hos Centrum Turist er sikkerheden i højsædet. Deres bus mekanikere sender de jævnligt på kurser for at holde dem opdateret, og det samme gælder for deres chauffører, som også hyppigt bliver efteruddannede. De ønsker nemlig at være på forkant med netop sikkerhed, miljø og ekstra udstyr. Desuden opfylder deres busser også minimumkravet for CO2 udslip, hvilket betyder meget for Centrum Turist. Som tidligere nævnt har Centrum Turist også en af de nyeste samlinger af busser, og de har mange forskellige alt efter, hvad du matcher dit behov bedst. De har bl.a. sovebusser, dobbeltdækkere, VIP busser med fx lædersæder og lign., liftbusser og minibusser. For dem er det en selvfølge at have vinterdæk på busserne om vinteren og sommerdæk om sommeren, så deres kunder kan føle sig helt sikre.

Det mener kunderne:

Det er de færreste kunder, som har noget at indvende over for Centrum Turist. Alle har været veltilfredse med både service og især busserne er blevet rost. Et par enkelte har kørt i VIP bus og udtalt, at det er som at køre i limousine, og at behandlingen var helt i top. Andre har nævnt, at chaufførerne var utroligt vellidte, og at de bestemt kørte sikkert og efter loven uden at dale til sneglefart.

Pris og praktiske oplysninger:

Priserne hos Centrum Turist virker umiddelbart til at have en del billige rejser i forhold til de andre selskaber, men det er vigtigt at lægge mærke til, at der ofte ikke er andet inkluderet i prisen end netop transporten. Der er ikke mad, billetter, entré osv. med i prisen, men kun selve bussen. Derfor kan du finde priser ned til 150kr for nogle af de arrangerede ture og maks omkring de 1200,-. Det er muligt at tilmelde sig de arrangerede bus rejser på nettet, men det er også muligt at booke gruppe rejser, hvor du selv bestemmer påstigningssted samt destination for din udflugt.

Ekstra:

Det er utrolig nemt at bestille en bus til gruppe rejser på deres hjemmeside. Det fungerer lidt ligesom, når man skal finde en togbillet hos DSB. Du vælger påstigningssted og destination og så det antal, der skal med. Det er super nemt!

Samlet vurdering:

Alt i alt er Centrum Turist et af de bedre middel selskaber. Deres busser er i international topform, og udvalget af forskellige busser er utrolig stort. Især VIP bussen finder man ikke mange andre steder. Desværre har de ikke mange arrangerede bus rejser, og de fleste går til Flensborg. Der er ikke det store udvalg, og du kommer ikke meget længere væk end på den anden side af Danmarks grænser, hvis Centrum Turist arrangerer. Derimod er de åbne over for at køre dig længere,

VN:F [1.9.18_1163]
Din vurdering
Rating: 2.3/5 (13 votes cast)
Centrum turist, 2.3 out of 5 based on 13 ratings