Busrejser & Ture

Camping med badeland – her er 4 gode steder

En sommerferie i Danmark er ikke ensbetydende med, at man ikke kan komme i poolen og bade på livet løs. Der er masser af danske campingpladser, der har badeland og udendørs swimmingpools.

I denne guide ser vi nærmere på 4 gode danske campingpladser med badeland.

Hasmark Strand Camping

Hasmark Strand Camping ligger på en af Fyns største strande, Hasmark Strand. På campingpladsen finder du både en udendørs swimmingpool, som er opvarmet til 26 grader, samt et lækkert badeland med vandrutsjebaner.

Hasmark Strand Camping er også en campingplads med masser af aktiviteter for både store og små. Der er f.eks. minigolf, strandvolley, petanque, bordtennis samt en legeplads med hoppepude.

Tæt på Hasmark finder du Fyns hovedstad, Odense, hvor du blandt andet kan besøge H.C. Andersens Hus og Odense Zoo. Der er således også gode oplevelser, hvis du oplever en dag med dårligt vejr og ikke vil bruge dagen i badelandet.

Bøsøre Strand Camping

Bøsøre Strand Camping ligger på en af Danmarks smukkeste strande, Bøsøre Strand. På campingpladsen finder du et lækkert badeland, som er opvarmet til 28 grader.

Bøsøre er beliggende tæt på både Nyborg og Svendborg, så der er mulighed for at kombinere campingferien med bylivet.

Bogense City Camping

Bogense City Camping ligger midt i Bogense by og har derfor en super central beliggenhed. På campingpladsen finder du både en udendørs swimmingpool og et lækkert badeland.

Bogense er en hyggelig dansk by med masser af spisesteder, butikker og caféer. Byens hyggelige gader er også perfekte til en romantisk gåtur.

Råbjerg Mile Camping

Råbjerg Mile Camping ligger ved Råbjerg Mile, som er Danmarks største klitplantage. På campingpladsen finder du et lækkert badeland med vandrutsjebaner og en udendørs swimmingpool.

Råbjerg Mile camping er også en campingplads med masser af aktiviteter for både store og små, såsom petanque, bordtennis, legeplads og trampolin.

Råbjerg Mile er som bekendt Danmarks bedste svar på en ørken, så her er der mulighed for at opleve noget helt unikt.

Der er altså campingpladser med badeland i Danmark, så man behøver ikke at rejse til udlandet for at komme i poolen og bade på livet løs.

De 4 campingpladser, som vi har introduceret dig for i denne guide, er blot nogle af de mange flotte campingpladser, der findes i Danmark.

Du kan læse om flere campingpladser med badeland på camping-hjemmesiden firstcamp.dk. Dér kan du også booke din campingferie online, så du er sikker på at have plads i den populære sommerferieperiode.

Rigtig god campingferie i det danske sommerland.