Busrejser & Ture

Hvilken yogamåtte skal du tage med på rejsen?

Yoga er en af ​​de bedste måder at slappe af og holde sig i form på samtidig. Uanset om du rejser på ferie eller forretningsrejser, er det afgørende, at du altid har en god yogamåtte til at understøtte din træning. Men med så mange muligheder derude kan det være svært at beslutte, hvilken yogamåtte der er den bedste til rejsebrug. I denne blog vil vi tage et kig på nogle af de bedste yogamåtter, du kan tage med på rejsen, så du kan fortsætte med at dyrke yoga, uanset hvor du er i verden.

1. TYE SMART Mat – Denne mat er perfekt til rejsende, og så er den klog. Smartmaten er 5 mm tyk, som giver en god polstring, og den er også ikke-skridende og nem at rulle op og bære rundt på. Men det, der gør denne yogamåtte så speciel, er dens indbyggede visualiseringsteknologi. Du kan downloade Smart-mat-appen og bruge din smartphone eller tablet til at scanne hver enkelt millimeter af måtten. Appen vil derefter lede dig gennem undervisningen, mens du visuelt kan se præcis, hvor dine hænder og fødder skal placeres for hver position.

2. Manduka EKO SuperLite Travel Mat – Hvis du søger efter en yogamåtte, der er miljøvenlig og let at transportere, kan du overveje at investere i Manduka EKO SuperLite Travel Mat. Denne måtte er kun 1,5 mm tyk og vejer kun to pund, så det er let at tage med dig overalt. Men Miljøaspektet skal ikke glemmes. Det er et godt valg til yogaudøvere, der bekymrer sig om miljøet og ønsker at støtte produkter, der er bæredygtige og fremstillet af naturlige materialer.

3. Liforme Travel Yoga Mat – En anden god mulighed til rejsen er Liforme Travel Yoga Mat. Denne yogamåtte er lavet af et miljøvenligt materiale og er designet med en speciel overflade, der giver et ikke-skridende greb. Det er også let at bære rundt på, da det kun vejer 1,6 kg og kommer med en praktisk bæresele. Men hvad der virkelig adskiller Liforme Travel Yoga Mat fra andre måtter er dens felt for fingertip- og toefriktion, dette område hjælper med at sete albuerne og hænderne nøjagtigt og holdes ordentligt på plads.

4. Jade Voyager – Hvis du er fan af jade yogamåtter, vil du elske Jade Voyager. Dette er den perfekte måtte til folk, der ønsker en ekstra stærk yogamat. Jade Voyager er lavet af naturligt gummi, så du kan være sikker på, at det er et miljøvenligt produkt. Måttens tykkelse på 1,6 mm og dens skridsikker overflade gør det til et godt valg, når du træner på farten. Det kommer også med en praktisk rejsetaske, der gør det let at pakke og bære.

5. Yoga Design Lab – Hvis du er på udkig efter en mere farvestrålende yogamåtte, kan du overveje at vælge en fra Yoga Design Lab. Disse måtter er ideelle til dem, der ønsker at have en lidt sjov og livlig træning. Det unikke design kombinerer print og farver, og mat er også imponerende i sin funktion. Den er også tynd nok og let at fold og sætte i din taske i medfølgende pose, der også har en justerbar skulderrem.

Konklusion

At have den rigtige yogamåtte på rejsen kan gøre en signifikant forskel i træningens kvalitet. Hver af disse fem måtter, der er nævnt ovenfor, er et godt valg til dem, der ønsker at fortsætte med at dyrke yoga, selvom de er væk hjemmefra. Vælg en der passer til dine behov og stil, og du vil kunne træne yoga komfortabelt og sikkert, uanset hvor du er i verden.