Busrejser & Ture

3 gode grunde til at tage på skiferie med bus

Har du nogensinde prøvet at rejse på skiferie i bus? Hvis den årlige tur i sneen altid starter med en flyvetur eller en lang tur i egen bil, så kan det være at du eller I, skal overveje at rejse anderledes i år. Nemlig med bus til skidestinationen. Der er rigtigt mange fordele ved at rejse på denne måde, hvilket du vil kunne læse mere om her i artiklen.

1. Du slipper for at være chauffør

Dette er helt sikkert en kæmpe fordel. Hvis man rejser på skiferie med bus, så slipper man nemlig for at være chauffør. Man kan altså bare læne sig tilbage og nyde turen. Det betyder for de voksne som er afsted, at de hverken skal bruge tid på at læse kort, koncentrere sig, eller køre bil. Hvis man som familie altid selv kører, så kan det altså være skønt nok at slippe for dette for en gangs skyld. Det smarte er også her, at rejser man med børn, så kan man sidde sammen med dem og lave noget sammen med dem. Det kunne være et hyggeligt spil, eller en sjov leg.

 

2. Socialt samvær

Når man kører i bus, sammen med andre som skal til samme destination, så kan der ske ting og sager. Man kan nemlig ende med at få en vældig hyggelig tur, hvor man får nye bekendtskaber og masser af socialt samvær. Da busturene godt kan være lange, er der rig mulighed for at møde nye mennesker og få sig en god snak på turen.

 

3. Den smukkeste udsigt

Man må ej heller glemme den flotte udsigt som man kan opleve når man sidder i en bus. Hvis man

selv normalt er chaufføren, så er det ikke lige altid at man ser hvor flot der er omkring en. Busturen op til skisportsstederne kan være det rene Winter-wonderland, som er intet mindre en fortryllende at kigge på fra busvinduet.

Derfor bør du overveje at rejse med bus på skiferie

Selvom det kan være svært at vælge imellem eksempelvis bus eller fly, så skal man tænke over hvad der passer en bedst. Der er fordele og ulemper ved begge, men det kan altså være en sjov oplevede at rejse med bus i stedet for fly.

 

Tag på skiferie med et rejsebureau

Thinggaard kan hjælpe dig og dine medrejsende med alt i forbindelse med jeres kommende skiferie. Thinggaard har mange års erfaring indenfor rejsebranchen og et stort udvalg indenfor spændende skidestinationer. Man kan blandt andet rejse op skiferie til Sverige eller Norge. Man kan også vælge andre destinationer, som eksempelvis Østrig. Thinggaard arrangerer busrejser, men man også flyrejser og kør-selv skiferier. Hvis du gerne vil vide mere om, hvad de netop kan gøre for jeres skiferie, så klik ind på deres hjemmeside. Her kan I både læse mere om de spændende destinationer, men også finde deres kontaktoplysninger. Det er skam også muligt at få skræddersyet rejsen, som I gerne vil have den. Læs mere på thinggaard.dk.