Busrejser og Ture

– alt om busrejser i Danmark og Europa

Annonce

Todbjerg

Faktaboks:

Navn: Todbjerg Busser A/S

Hjemmeside: www.todbjerg.dk

Adresse:Sintrupvej 21B, 8220 Brabrand

Tlf. nr: Skriv til os for yderligere info

E-mail: Skriv til os for yderligere info

 

Hvad enten du skal rejse med bus til udlandet eller rundt i Danmark, så kan du med fordel vælge at lade Todbjerg Busser A/S fragte dig. Det er et stort firma, der med sine tre afdelinger råder over mange muligheder for at give dig den bedste bus rejse.

Hvem er de?

Todbjerg Busser A/S blev oprettet i 1976 under navnet Hjortshøj Busser og Trans af den nuværende ejer Jørgen Lading. Efterfølgende i 1981 flyttede virksomheden fra Todbjerg til Brabrand og begyndte at opkøbe andre turistbusselskaber, og siden da har firmaet vokset sig stort. I dag omfatter det tre afdelinger i hhv. Århus, Grenå og Silkeborg, men med værksted på forretningsadressen i Brabrand, hvor busserne repareres og vedligeholdes af egne mekanikere. De tre afdelinger råder til sammen over intet mindre end 50 busser såsom turistbusser, rutebiler, VIP-busser og minibusser.

Hvad kan de tilbyde?

Todbjerg Busser A/S kan tilbyde bus rejser både i ind- og udland, og især rejsemålet Skt. Petersborg har de stor ekspertise inden for med deres 20 års erfaringer med rejser netop dertil. De har ingen arrangerede bus rejser, men du kan maile til dem og få et godt tilbud på den gruppe rejse, du ønsker. Desuden rummer de også rutekørsel på en hel del faste linjer i Århus området. En hurtig oversigt over Todbjerg Busser’s kapacitet:

  • Gruppe rejser i ind- og udland
  • Speciale i bus rejser til Skt. Petersborg
  • Rutekørsel

Kvalitet:

Hos Todbjerg Busser A/S har de stor ekspertise inden for bus rejser, og på deres eget værksted arbejder dygtige og godt uddannede mekanikere, der hele tiden sikrer, at bussernes standard og sikkerhed er i top, så busserne altid er velkørende. Deres chauffører er mange, og de er alle rutinerede og meget fleksible. Service er en af de ydelser, som de hos Todbjerg prioriterer højest. Desuden har de stor erfaring med at samarbejde med Gislev Rejser. Desuden har de tradition for altid at have de nyeste busser og er et af de førende busselskaber i Danmark.

Det mener kunderne:

Kunder, der har benyttet sig af Todbjerg Busser A/S har ikke haft noget synderligt at beklage sig over. Busserne har været godt rengjorte, servicen i top og chaufførerne venlige, lyder det fra flere. Ifølge passagererne er Todbjerg et busselskab de enten har brugt flere gange eller har til hensigt at gøre det, fordi de har fået en rigtig god oplevelse med bus rejser hos dem.

Pris og praktiske oplysninger:

Det er nemt at lave en forespørgsel på en bus kørsel eller bus rejse hos Todbjerg, og svaret kommer hurtigt retur, og gerne med en god løsning og lidt ekstra at tilbyde kunden. Prisen er konkurrencedygtig på markedet, og det er tydeligt, at de har stor erfaring og ekspertise inden for arrangering af gruppe rejser.

Ekstra:

Todbjerg Busser A/S var de første til at indføre konferencebusserne – altså de luksuriøse VIP-busser, der kan minde lidt om limousine kørsel. Desuden er firmaet kendt for sit sjove og bemærkelsesværdige design på busserne, hvor det ene forhjul bliver brugt som O i navnet Todbjerg, der står skrevet med ekstremt store bogstaver hen og bussens side.

Samlet vurdering:

Todbjerg er et stort busselskab, der rummer stor kapacitet på området. De virker med deres store erfaring professionelle og har en god kundekontakt. De arrangerer desværre ikke selv ture, som man kan melde sig til, hvis man er en lille, begrænset flok, der ønsker en bus rejse. Derimod er de eksperter inden for gruppe rejser, hvor det nærmest kun er kunden, der sætter begrænsningerne.

VN:F [1.9.18_1163]
Din vurdering
Rating: 3.3/5 (9 votes cast)
Todbjerg, 3.3 out of 5 based on 9 ratings