Busrejser og Ture

– alt om busrejser i Danmark og Europa

Annonce

Sun Tours

Faktaboks:

Navn: Sun Tours A/S

Hjemmeside: www.suntours.dk

Adresse: Silkeborgvej 92-94, 8000 Århus C

Tlf. nr: Skriv til os for yderligere info

E-mail: Skriv til os for yderligere info

 

Sun Tours

Er du ved at planlægge sommerferie til Sydeuropa, eller er det tid til at bestille årets skiferie? Så har du fat i et bureau, som har skarpe kompetencer og mere end 25 års erfaring inden for disse to. I 2010 havde mere end 35.000 personer valgt at rejse med SunTours.

Hvem er de?
Firmaet er 100& danskejet og har hovedsæde i Århus. De startede tilbage i 1985 med at udbyde busrejser, og i 1995 udvidede de til også at tilbyde flyrejser. Det er primært børnefamilier og par, der rejser med selskabet, men de henvender sig til alle.

Hvad kan de tilbyde?
De har alt inden for busrejser til foretrukne rejsemål i Sydeuropa i både sommer- og vinterperioder. Du kan selv vælge, om du vil have ophold inkluderet, eller om du kun ønsker transport tur/retur. Du kan desuden vælge mellem campingpladser i klasserne mellem 2 og 5 stjerner, hvor du også selv vælger, om du ønsker at bo i telt, bungalow, hytte eller mobile home. Desuden arrangerer de også større grupperejser til klubber, firmaer og lignende. Blandt deres mest populære destinationer finder du:

  • Spanien
  • Kroatien
  • Frankrig
  • Ungarn
  • Italien

Kvalitet:
SunTours A/S benytter udelukkende busser fra Papuga Bus, som stiller moderne busser til rådighed med behagelige vippestole, god benplads, toilet, aircondition og stereo-/videoanlæg. Her er sikkerheden i top, og de sørger for, at chaufførerne overholder alle regler og krav, ligesom busserne også altid er synede og lever op til danske standarder og love. Man får desuden tildelt pladsnumre, og det er her muligt at angive ønsker.

Det mener kunderne:
Det er glade kunder, man bliver mødt, når de kommer hjem fra en rejse med selskabet her. Flere nævner muligheden for selv at kunne vælge, hvilken måde man ønsker at bo på – eller om man blot ønsker transport til feriestedet og hjem igen.

Pris og praktiske oplysninger:
Priserne er meget fair, og man får bestemt ”value for money”, og man kan selv vælge, hvor meget man vil spendere alt efter campingpladsen klassificering samt valg af telt eller hytte. Det er nemt at søge og booke busrejser online, og systemet fungerer en del ligesom dem, du måske kender fra de store charterselskaber.

Ekstra:
Du kan også vælge charterrejser med fly, og de har desuden mange afbudsrejser, så du kan komme endnu billigere af sted med kort varsel.

Samlet vurdering:
Hvis du søger en længere rejse på mellem en og to uger til det sydlige Europa på campingferie, så er SunTours klart at foretrække, men herudover er der ikke meget at komme efter. Der er ingen endagsture og ingen udflugter, måltider eller lignende inkluderet. Det er altså primært mere rejser end ture så at sige. Men er det dét, man er ude efter, er det bestemt værd at kigge på udvalget her, for der er de bestemt blandt eksperterne.

VN:F [1.9.18_1163]
Din vurdering
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)