Busrejser og Ture

– alt om busrejser i Danmark og Europa

Annonce

Silkebus

Faktaboks:

Navn: Silkebus

Hjemmeside: www.silkebus.dk

Adresse:Hagemannsvej 21

Tlf. nr: Skriv til os for yderligere info

E-mail: Skriv til os for yderligere info

 

Hvis du skal stå for at arrangere den næste firmatur, rejse for skolen eller andet i den stil, og har du hjemme i Midt- eller Nordjylland, så kan du med fordel tage Silkebus med i dine overvejelser. Det er et jysk busselskab med benene placeret solidt på jorden og med et godt blik for det menneskelige og personlige i en bus rejse.

Hvem er de?

Busfirmaet Silkebus hører til i den jyske by Silkeborg, hvor de har en stor og moderne vognpark klar til at køre både lange og korte ture i ind- og udland. De arbejder ud fra mottoet: Kør sikkert ud og kom godt hjem! De fortæller ikke meget om firmaets baggrund, ejere eller lignende, så derfor er det begrænset, hvad jeg kan viderebringe af oplysninger omkring dem.

Hvad kan de tilbyde?

Silkebus kan tilbyde stort set alt inden for gruppe rejser med bus. De kører både i ind- og udland. Desuden har de allerede en lang række opgaver for de lokaler skoler og institutioner, ligesom de også kører for en del rejseselskaber. Desuden er det muligt at bestille handicapkørsel, og de har tit buskørsel til de lokale ligakampe, både når det gælder håndbold og fodbold. Desuden har de også arrangeret et par enkelte ture med blandt andet Tyskland, Erfurt, Tivoli og Cirkus Revyen som rejsemål – dog alle med afrejse fra Silkeborg. Et hurtigt overblik over de ture, som Silkebus kan tilbyde:

  • Gruppe rejser i ind- og udland
  • Juletur til Tivoli
  • Tur til årets Cirkus Revy
  • Handicapkørsel
  • Bus rejser for institutioner, skoler og børnehaver

Kvalitet:

Silkebus’ busser er alle forholdvist nye, og de har mange forskellige at tilbyde dig alt efter, hvad der passer til dit behov. Deres vognpark inkluderer både dobbeltdækkere, minibusser, liftbusser og almindelige turistbusser med plads mellem 40 og 57 passagerer. Der er god og moderne komfort i alle busserne, og chaufførerne er veluddannede, og desuden er det vigtigt for Silkebus, at deres chauffører også besidder gode menneskelige egenskaber.

Det mener kunderne:

Det er især de jyske busrejsende, der vælger Silkebus. Især fordi de har et godt ry oppe nordpå, og deres arrangerede ture har afgang derfra. Deres kunder er tilfredse, og flere har valgt at bruge dem igen og igen, fordi deres ture har været succes på succes. Desuden siger flere også, at Silkebus er loyale overfor trofaste kunder og giver endnu bedre tilbud. Flere har også omtalt deres chauffører som værende hyggelige og yderst venlige og med blik for, hvad der kan gøre turen endnu bedre.

Pris og praktiske oplysninger:

Silkebus har rimelige og konkurrencedygtige priser både for deres arrangerede ture og deres individuelle gruppe rejser. De er heller ikke bleg for at give et godt tilbud og bruger gerne lidt ekstra tid på at finde den helt rigtige løsning til din tur. Det er ikke muligt at bestille hverken gruppe rejser eller arrangerede bus rejser på nettet, men de kan kontaktes og bookes på telefon eller mail.

Ekstra:

I forvejen er der god service og komfort i deres mange busser, men som noget ekstra er det muligt at bestille trådløst internet i alle busser, hvis man kunne ønske det. Det er meget få busselskaber, der kan tilbyde deres kunder netop det.

Samlet vurdering:

Silkebus er et solidt, jysk firma med orden i sagerne og fokus på det personlige og individuelle behov. De har enkelte arrangerede ture med afgang fra Silkeborg, og de henvender sig en del til de lokale og nordjyske beboere. Deres busser er i god kvalitet og med sikkerheden i orden, og chaufførerne er søde og sjove. Samlet set er Silkebus et godt selskab, der har en del at tilbyde, men er dog stadig et af de lidt mindre selskaber med jysk målgruppe.

VN:F [1.9.18_1163]
Din vurdering
Rating: 2.6/5 (5 votes cast)
Silkebus, 2.6 out of 5 based on 5 ratings