Busrejser og Ture

– alt om busrejser i Danmark og Europa

Annonce

Riis rejser

Faktaboks:

Navn: Riis rejser

Hjemmeside: www.riisrejser.dk

Adresse: Vestergade 18, 1., 7620 Lemvig

Tlf. nr: Skriv til os for yderligere info

E-mail: Skriv til os for yderligere info

 

Riis rejser

Med over 300 grupperejser om året må man sige, at Riis Rejser har styr på sagerne, når du har brug for hjælp til at arrangere foreningens, firmaets eller klubbens næste busrejse. Herudover har de også et bredt udvalg af andre ture både med bus, færge og fly, så lad dig bare imponere af deres flotte rejsekatalog.

Hvem er de?
Det er et 100% danskejet firma af Søren Riis og Jacob Riis, som er fjerde generation i familievirksomheden, der blev dannet i 1973. Lige siden da har den langsomt udviklet sig gennem årene til at rumme et større udbud af både arrangerede ture og udlejning af bus og chauffør. De har to afdelinger – én i Lemvig og én i Lyngby.

Hvad kan de tilbyde?
For det første har de et stort opsamlingsnet i både Jylland og på Fyn samt Sjælland og har afgang fra alle tre dele af Danmark til flere af deres ture. De tilbyder alt lige fra flere ugers rejser til én dags ture i både ud- og indland. Blandt deres store udvalg finder du blandt andre følgende rejser:

  • Hansi Hinterseer i Horsens
  • Udflugt til Bornholm
  • Jul- og nytårsrejser til Tyskland
  • Storbyferier til Prag eller Paris
  • Sommerferie ved Gardasøen eller Toscana

Kvalitet:
Nogle af busserne hos Riis Rejser er firestjernede, hvilket betyder, at de blandt andet har indstillelige flysæder, god komfort og god benplads. På næsten alle deres arrangerede busrejser stiller de både en chauffør og guide til rådighed, og deres chauffører er dygtige og hyggelige med mange års erfaring. Guiderne servicerer og kommer med nyttige og spændende informationer og oplysninger undervejs.

Det mener kunderne:
Man behøver ikke at spørge kunderne, for de har allerede givet deres udmeldinger ved at kåre Riis Rejser til vinder af ”Bedste Busarrangør” ved Danish Travel Awards i 2011. Det viser deres store succes på netop dette område, hvor de også har 3 ansatte med henblik på at servicere kunderne.

Pris og praktiske oplysninger:
Priserne varierer meget, ligesom turene. Du kan fx komme til Pöln Julemarked tur/retur for knap 900 kr (priser fra 2012) eller tage 15 dage til Nordkap for næsten 15.000, så der er noget for enhver rejselyst og pengepung. Du kan nemt bestille eller lave forespørgsler på nettet, hvor du også kan bede om at blive ringet op, hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål.

Ekstra:
De har medvirket i programmet ”Anne-Vibeke Rejser” på TV3 under en af deres ture til Krakow, hvor Anne- Vibeke fortæller om turen, bussen og taler med nogle af de rejsende.

Samlet vurdering:
Selskabet er blandt de bedste til at hjælpe med at arrangere grupperejser for firmaer, klubber og lignende og har her kæmpe erfaring, ligeså vel som de har spændende arrangere ture til flere destinationer. Desværre er der ikke særligt mange oplysninger at hente på deres hjemmeside. Man kan ikke læse om busserne, hvad de indeholder, og hvordan det forholder sig med sikkerheden, hvilket for mange vægtes højt.

VN:F [1.9.18_1163]
Din vurdering
Rating: 3.0/5 (20 votes cast)
Riis rejser, 3.0 out of 5 based on 20 ratings