Busrejser og Ture

– alt om busrejser i Danmark og Europa

Annonce

Papuga

Faktaboks:Navn: PaPuga

Hjemmeside: www.papuga.dk

Adresse:Tømmervej 3, 6650 Brørup

Tlf. nr: Skriv til os for yderligere info

E-mail: Skriv til os for yderligere info

 

Går du og overvejer, om du skulle tage over og se en bestemt musical eller udstilling? Eller drømmer du om at komme til en bestemt koncert eller måske overvære årets Cirkus Revy? Papuga A/S tilbyder dig rejser til ind- og udland og tager dig med til steder, hvor du kan få nogle store og gode oplevelser, der kan matche enhver pengepung.

Hvem er de?

Papuga A/S har eksisteret siden 1971, hvor Merete og John Papuga oprettede selskabet, der har hjemme i Brørup. Det er også herfra navnet stammer. Grundet deres mange år på markedet har de en stor erfaring på området – både på kontoret og blandt chaufførerne. De har eget værksted i Brørup, hvor deres egne mekanikere vedligeholder busserne, som de altid sørger for er nye. Firmaet sælger primært bus rejser til ind- og udland.

Hvad kan de tilbyde?

Papuga A/S kan tilbyde bus rejser til både ind- og udland. Blandt har de i foråret 2012 en arrangeret tur til Venlo i Holland. De kan desuden tilbyde rigtig mange mindre arrangerede ture både rundt i Danmark og til nabolandene. Blandt andet har de en del billige rejser til fx hovedstaden. De arrangerer især ture omkring jul, hvor der er tilhørende arrangementer som juleudstillinger eller teaterforestillinger inkluderet. Også Cirkus Revyen har de arrangeret busrejse til. Ellers har de stor ekspertise inden for at planlægge ture til folk, der ønsker en bestemt destination. Fx hvis en forening har et ønske om en skiferie, tilbyder Papuga A/S at hjælpe med at arrangere en sådan gruppe rejse. Her kan du se nogle af de ture Papuga tilbyder:

  • Elsk mig i nat X-mas forestilling
  • Cirkus Revy 2012
  • André Rieu i Kiel og Odense
  • Hansi Hinterseer
  • Juletur til Tønder, Århus, Odense, Stade og Berlin

Kvalitet:

Papuga A/S tilbyder altid fabriksnye busser med høj standard. De opfylder myndighedernes krav og stiller selv yderligere og endnu højere krav til sikkerheden og servicen. De har eget værksted i Brørup, hvor vedligeholdelse af busserne hører til blandt deres topprioriteter. Deres chauffører deltager løbende i kurser, der har til formål at forbedre og optimere deres køretekniske færdigheder og deres serviceniveau. De kan desuden tilbyde at tage en cykeltrailer med, hvis kunderne ønsker at arrangere en cykeltur.

Det mener kunderne:

Flere har haft en utrolig god oplevelse med Papuga A/S. Bussernes tilstand har været fin og med gode faciliteter. Intet ud over det normale, men god service og god behandling. Chaufførerne har været søde og hjælpende på turene. Busserne har været rengjorte, og ingen har noget nævneværdigt at klage over. Chaufførerne kører ordentligt, og overholder hviletiderne. Et par enkelte synes dog, at chaufførerne kørte en anelse langsomt, men alle kom frem i sikker behold.

Pris og praktiske oplysninger:

Hos Papuga A/S kan de tilbyde ture helt ned til en pris á 249,- og op til ca. 3000,- for deres på forhånd arrangerede ture. Hvis man ønsker at booke en bus til en gruppe rejse, kan man på deres hjemmeside bestille et uforpligtende tilbud online eller bestille deres katalog.

Ekstra:

På deres hjemmesider kan man få et view af de forskellige busser og læse en beskrivelse af hver eneste bus’ indhold og kvaliteter samt standard. Desuden kan man på hjemmesiden tilmelde sig deres nyhedsbrev, og på den måde hele tiden holde sig opdateret omkring deres bus rejser og tilbud. De samarbejder foruden med Europæiske Rejseforsikring, så du kan købe en forsikring med, når du køber bus rejser.

Samlet vurdering:

Bestiller du en bus rejse hos Papuga A/S, kan du være sikker på, at du ikke køber katten i sækken uanset om det er en arrangeret rejse eller en gruppe rejse, du selv planlægger. Deres prisniveau kan sagtens følge med de andre selskaber. Deres målgruppe er dog primært den lidt ældre generation – i hvert fald deres arrangerede ture. Firmaet bærer også en smule præg af, at det har nogle år på bagen. De har stor erfaring, men henvender sig ikke så meget til de unge. Alt i alt et godt og

VN:F [1.9.18_1163]
Din vurdering
Rating: 2.7/5 (6 votes cast)
Papuga, 2.7 out of 5 based on 6 ratings