Busrejser og Ture

– alt om busrejser i Danmark og Europa

Annonce

Nilles rejser

Faktaboks:

Navn: Nilles Rejser A/S

Hjemmeside: www.nilles.as

Adresse:Aalborgvej 323, 9352 Dybvad

Tlf. nr: Skriv til os for yderligere info

E-mail: Skriv til os for yderligere info

 

Nilles rejser

Er du til storbyferie eller krydstogt? Bustur til julemarked eller Top Charlie i parken? Uanset, hvor du ønsker at tage hen, så har Nilles Rejser A/S en løsning, der bygger på mere end 65 års erfaring og viden. Så lader du dem være din næste rejsearrangør, så er du garanteret en stor succes.

Hvem er de?
Virksomheden er familiedrevet og har base i Nordjylland, hvor det hele også startede tilbage i 1947. Det var den unge Niels Bock (også kaldet Nille), som i sin tid købte en lille bil med ønsket om at starte som selvstændig. Efterspørgslen og forretningen voksede hurtigt og udviklede sig til også at omfatte udlejning af biler. I 1957 udvidede han med den første udenlandsrejse, og ti år senere købte Bock den første, store bus. I 1990 overtager sønnerne Niels Jørgen og Lars ansvaret for driften af virksomheden og opretter aktieselskabet ”Nilles Rejser A/S”.

Hvad kan de tilbyde?
Rejser du med dette selskab, kan du komme på alt lige fra storbyferie i London eller Rom til sommerferie i Kroatien eller Holland. De har hvert eneste år mere end 100 destinationer og mange arrangerede ture og udflugter både i Danmark, Europa og resten af det store udland. Blandt de mange ture de tilbyder, finder du blandt andre følgende:

  • Top Charlie i Parken
  • Gardasøen
  • Skiferie til Saalbach eller St. Anton
  • Julemarked i København eller Sønderjylland
  • Nytår i Köln eller Berlin

Kvalitet:
De stiller flere 4-stjernede busser til rådighed med god komfort, der omfatter fodstøtter, ekstra benplads, indstillelige sæder, klimaanlæg og toilet. De har i alt 18 busser og heraf er 8 af disse af mærket Setra, som går for at være højmoderne og yderst tidssvarende. Alle busserne er synede og overholder alle krav og regler. Deres chauffører er veluddannede, dygtige og servicemindede.

Det mener kunderne:
Når man taler med kunder, der har rejst med Nille, får man udelukkende positiv respons. De udtrykker stor tilfredshed med både bus, chauffør og arrangement. Der er styr på tingene, og servicen er i top, mener flere.

Pris og praktiske oplysninger:
Priserne varierer meget alt efter hvilken udflugt og destination, man ønsker. Man skal dog vide, at entré til flere af udflugterne ofte er inkluderet i prisen, ligesom det tit er gældende for forplejningen på ud- og hjemrejse. Det er nemt og hurtigt at søge efter en bestemt rejse på siden, og her er det også muligt at bestille.

Ekstra:
Nilles Rejser A/S indeholder informationsmåde inden alle rejser, så du har mulighed for at få alle de nødvendige oplysninger, inden du tager afsted på busrejse. Desuden har du mulighed for at foretage pladsreservationer i bussen mod et mindre beløb. Som noget helt unikt giver selskabet desuden et transporttilskud, hvis man har mere end 80 km til og fra nærmeste på- og afstigningssted.

Samlet vurdering:
Her har du fat i et rigtig godt selskab med et stort udvalg af arrangerede ture i hele verden med moderne busser. Det er nemt og hurtigt at bestille, og deres service og betjening er helt i top – ligesom sikkerheden. Dog er det ud fra hjemmesiden ikke til at afgøre, om det er muligt selv at leje en bus med chauffør, og samtidig har de kun opsamlingssteder i Jylland, men giver dog transporttilskud. Alt i alt et af de bedste selskaber!

VN:F [1.9.18_1163]
Din vurdering
Rating: 3.7/5 (31 votes cast)
Nilles rejser, 3.7 out of 5 based on 31 ratings