Busrejser og Ture

– alt om busrejser i Danmark og Europa

Annonce

Lej en bus til din efterskole

Skal du med din efterskole på udflygt eller studietur? Så har i måske behov at at leje en minibus eller en stor bus. Med en bus kan i blive transporteret frem og tilbage til der hvor i skal være, og skal i være på tur i flere dage står bussen også til rådighed under hele opholdet.

Er man en større gruppe, får i samtidig muligheden for at rejse sammen, og gøre turen til en hyggelig oplevelse, som i kan nyde sammen, uanset om i skal på korte eller længere ture, og uanset hvor i skal hen. Hos Midtbus Jylland har du mulighed for at leje en bus eller minibus til mange slags ture, både i ind-og udland. I kan få en bus til Bornholm, Hamborg eller andre kendte studieturslokationer og i kan vælge den slags bus, der passer bedst til jeres forbrug, og til det formål, som bussen skal bruges til. Ved at leje en bus eller minibus, får du et billigt transportmiddel, som du hurtigt kan bruge til at komme fra a til b.

 

Vælg den rigtige bus

Hvis du som efterskole skal leje en bus, er det vigtigt at undersøge og tænke over hvilke behov i har som gruppe, og som bussen skal opfylde. Skal i på en længere tur med efterskolen på skiferie, skal bussen have god opbevaringsplads og være stor nok til alle tilmeldte. Måske skal bussen være af høj kvalitet, eller måske er prisen det vigtigste. Desuden kan i overveje, om i vil leje en bus med eller uden chauffør, alt efter hvilke muligheder i selv har. Ønsker i at få en bus med chauffør, står han/hun til rådighed under hele turen. Er i en mindre gruppe, der ikke har meget opbevaring med, kan det være i blot skal leje en minibus. Det kan være en god idé at leje en minibus for at komme hurtigt omkring, hvis i ikke har flere biler til rådighed. For en efterskole kan leje af en bus også være et billigt alternativ til andre transportmidler.

 

Hvorfor skal du leje en bus?

Der er mange fordele for efterskoler ved at leje en bus, uanset hvilken bus du vælger. En af de helt store fordele er, at det tit er den billigste løsning, uanset om du skal leje en bus til udlandet, eller om du skal rejse rundt i Danmark og uanset hvilken slags bus, som du behøver. Samtidig er det en god mulighed for efterskolens elever til at komme hinanden ved, og få en hyggelig tur sammen. Ved at leje en bus, er alle samlet og har mulighed for at snakke om de store forventninger, som de har til turen, spille spil eller blot snakke. I bussen hjem, kan de unge bruge turen på at snakke om alle de gode oplevelser de har haft sammen og snakke videre med gamle og nye bekendtskaber.

 

Hvad skal du gøre nu?

Hvis du går med tanken om at leje en bus til din efterskoles næste udflugt, er det en god idé først at finde ud af hvilke behov, som bussen skal opfylde. Sæt jer ned og tænk alle scenarier igennem, som kunne finde sted på jeres tur. Er i mange og skal i ud på en længere tur og dermed skal leje en turistbus, eller er i færre og skal leje en minibus? Skal der være mulighed for opbevaring, toilet og borde? Eller skal der blot være plads til de unge og en rygsæk. Tag ind og kig på de forskellige muligheder og kontakt eventuelt selskabet, hvis i har brug for at få afklaring på flere spørgsmål.

 

Hos Midtbus Jylland kan du leje en bus eller minimus til efterskolen – klik blot videre her.

VN:F [1.9.18_1163]
Din vurdering
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)