Busrejser og Ture

– alt om busrejser i Danmark og Europa

Annonce

Klingenberg rejser

Faktaboks:Navn: Klingenberg Rejser

Hjemmeside: www.klingenberg-rejser.dk

Adresse: Priorgade 3, 4200 Slagelse

Tlf. nr: Skriv til os for yderligere info

E-mail: Skriv til os for yderligere info

 

Trænger du til et par afslappende dage på Bornholm? En weekendtur i Tyskland? Eller har du måske lyst til at fejre jul eller nytår i udlandet? Uanset, hvilken af disse forslag, der tiltaler dig, kan du finde dem til en fair pris hos Klingenberg Rejser. Hvis du ikke har de store forventninger til bussen udover, at sikkerheden er i top og servicen i orden, er Klingenberg Rejser et godt valg.

Hvem er de?

Klingenberg Rejser har netop taget hul på deres 28. sæson med bus rejser. Virksomheden blev grundlagt i 1984 i Korsør og bliver stadig drevet af samme ejer. Pt. hører de til i Slagelse, og alle bus rejser har afgang fra Sjælland. Nu er der 5 personer på kontoret og 2 faste rejseledere samt 15 uafhængige rejseledere.

Hvad kan de tilbyde?

Hos Klingenberg rejser kan de tilbyde lidt af hvert, når det gælder bus rejser. De har både rejser rundt i Danmark, rejser til udlandet samt rejser, der er sæson- og højtidsprægede. De har bl.a. en hel del jule- og nytårsarrangementer samt ski ture til mange forskellige destinationer. I alt har de 300 afgange om året til 40 forskellige destinationer. Alle er rejser af længere tid, og der findes ikke en-dagsrejser, ligesom det ikke er muligt at booke en gruppe rejse eller leje en bus med chauffør. I stedet kan de fx tilbyde:

  • Jul i Hannover, Goslar og Barlinek
  • Ski ture i Østrig, Norge og Sverige
  • Musikrejser, især til Tyskland
  • Nytårsrejser

Kvalitet:

Klingenberg Rejser benytter sig af nye og moderne busser beregnet til lange ture med aircondition og fodstøtter til de fleste sæder. Der er desuden køleskab og kaffemaskine i alle busser samt mulighed for at købe øl, vand og kaffe under turen. Hos Klingenberg kan du desuden altid selv ændre påstigning, navn osv. indtil 30 dage før afrejse. De forsøger altid at holde deres busser rengjorte og i topkvalitet, ligesom kundernes sikkerhed har stor betydning for selskabet.

Det mener kunderne:

Mange har haft en god oplevelse med Klingenberg Rejser, dog er der en del, som påpeger, at det giver besvær, at rejserne kun udgår fra Sjælland samt at busserne ikke er af højeste standard eller de mest moderne. Alle har dog været middel tilfredse med deres rejse hos Klingenberg Rejser.

Pris og praktiske oplysninger:

Umiddelbart ligner det, at Klingenberg er et dyrt selskab, men man skal holde sig for øje, at de kun tilbyder rejser af mere end én dags varighed. Derfor inkluderer prisen også ophold på hotel og ofte også mad. Derfor er Klingenberg Rejser ikke vitterligt dyrere end sine konkurrenter, så der er altså tale om forholdsvis billige rejser.

Du kan både booke og søge efter din rejse på nettet, hvor du også kan lave små ændringer hen  vejen, indtil 30 dage før afrejse. Du kan også bestille pr. telefon, men er de efterfølgende ændringerne ikke mulige i samme grad som på nettet.

Ekstra:

Klingenberg tilbyder rigtig mange bus rejser som pakkeløsninger, hvor der er hotel og mad inkluderet.

Samlet vurdering:

Klingenberg Rejser er samlet set et fint selskab med mange gode rejser og rigtig gode pakkeløsninger. Blandt andet er deres jul- og nytårsrejser ofte meget eftertragtede. Desværre tilbyder de ikke gruppe rejser, hvor man selv bestemmer destinationen, og al afgang foregår på Sjælland. Busserne er desuden heller ikke vildt moderne, men de har de ting, de skal, og sikkerheden er i orden. Du skal vælge Klingenberg Rejser, hvis det skal være nemt og forholdsvist billigt.

VN:F [1.9.18_1163]
Din vurdering
Rating: 2.8/5 (8 votes cast)
Klingenberg rejser, 2.8 out of 5 based on 8 ratings