Busrejser og Ture

– alt om busrejser i Danmark og Europa

Annonce

Hafnia rejser

Faktaboks:

Navn: Hafnia Rejser Holbæk ApS

Hjemmeside: www.hafnia-rejser.dk

Adresse: Ahlgade 7, 4300 Holbæk

Tlf. nr: Skriv til os for yderligere info

E-mail: Skriv til os for yderligere info

 

Hafnia Rejser

Hafnia Rejser er indbegrebet af muligheder og kvalitet. Her finder du et bredt og solidt udvalg af såvel arrangerede busrejser som ture, der skræddersyes efter dit behov. Det er ligegyldigt, om du er på jagt efter en skiferie til Østrig eller en tur til Cirkusrevyen i København, så finder du det dér.

Hvem er de?
Her har du fået fat i en virksomhed med stor erfaring og gode traditioner med rødder tilbage til 1940, hvor det startede med rutekørsel mellem Holbæk og Tuse Næs under navnet ”Hafnia Ruterne”. I 1945 udvidede selskabet til også at omfatte kørsel med turistbusser, og femten år senere havde firmaet allerede vokset sig en del større og ændrede nu navnet til ”Hafnia Rejser”.

Hvad kan de tilbyde?
De har arrangerede busrejser på alt mellem 2 og 10 dage samt et stort udbud af endagsture. De har færdigløsninger, hvor alt er klappet og klart – lige til at rejse af sted med overnatninger, guidede ture og forplejning til grupperejser med leje af bus og chauffør, hvor du selv bestemmer destination, stoppesteder og varighed. De har gode forbindelser til både restauranter, hoteller, attraktioner og lignende, og hjælper dig også gerne med at arrangere ture. Blandt deres egne rejser finder du:

  • Julemarked i Berlin
  • Skirejser til Wagrain, Flachau og andre rejsemål i Østrig
  • Endagstur til Christiania
  • Cirkusrevyen
  • Goslar i Harzen
  • Viborg og Ølruten

Kvalitet:
Hafnia Rejser har en vognpark, som rummer 9 busser, heraf 6 minibusser og 3 firestjernede turistbusser. De sidstnævnte indeholder både flysæder, aircondition, WC/håndvask, video, køleskab mm. og er af høj standard. Alle deres busser lever op til danske standarder og krav, og deres chauffører er alle kompetente og har god erfaring med buskørsel. Desuden får du altid tildelt pladsnummer, når du bestiller og har også mulighed for at angive pladsønske ved bestilling.

Det mener kunderne:
Kunderne har givet gode tilbagemeldinger på både arrangerede busrejser og grupperejser. De fortæller, at selskabet har været utrolig behjælpelige fra alt lige fra bestilling online til arrangering af de helt store grupperejser eller ture.

Pris og praktiske oplysninger:
Priserne spænder bredt fra et par hundrede for endagsturene til flere tusinde kroner for de længere ture. Ofte er der dog både måltider under hele rejsen, rundvisning med guide, overnatninger samt rejseleder inkluderet i prisen, hvilket gør priserne væsentligt fordelagtige. Det er nemt og hurtigt at bestille på nettet, men det er også muligt at få tilsendt et katalog og derefter ringe ind og bestille.

Ekstra:
Hafnia Rejser stiller bud til rådighed på nogle udvalgte 65-rejser, der er målrettet til de ældre borgere.

Samlet vurdering:
Samlet set har vi her fingrene i et selskab med sans for kvalitet, detalje og nærvær. Selvom firmaet er beskedent i sin størrelse, kan den bestemt levere både busture, grupperejser og udlejning af busser og chauffører med samme standard som de store selskaber.

VN:F [1.9.18_1163]
Din vurdering
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)