Busrejser og Ture

– alt om busrejser i Danmark og Europa

Annonce

Gislev rejser

Faktaboks:

Navn: Gislev rejser

Hjemmeside: www.gislev-rejser.dk

Adresse: Ørbækvej 12, 5854 Gislev

Tlf. nr: Skriv til os for yderligere info

E-mail: Skriv til os for yderligere info

 

Nævn en destination, og Gislev Rejser tager dig med derhen. Hos Gislev Rejser er det kun dine drømme, der sætter grænserne for, hvor din næste rejse skal gå hen. Er du til luksus, og har lidt ekstra penge til en eksklusiv mini-ferie, så er Gislev Rejser det rigtige sted at bruge dine penge.

Hvem er de?

Gislev Rejser A/S kan i år fejre 65 år, da virksomheden for første gang så dagens lys i 1946. De har hjemme i Gislev, der er en lille by nær Ringe på Midtfyn. I tidernes morgen startede det ud som en lille vognmandsforretning, men i 1950’erne kom der også rejsebureauaktiviteter ind over. I løbet af 90’erne har Gislev Rejser vundet en del priser både i Danmark og i udlandet for deres kataloger og for deres funktion som rejsebureau. I årene fra 2007 til 2010 er de hvert år blevet kåret som Danmarks bedste arrangør af bus rejser og modtaget prisen, Danish Travel Award.

Hvad kan de tilbyde?

Gislev Rejser kan næsten tilbyde dig alt! De arrangerer rejser med både bus, skib og fly, og kan også kombinere disse tre. De har et hav af forskellige ture, der allerede er arrangeret, og som man blot skal tilmelde sig. Deres sommerkatalog fra 2011 indeholdt ikke mindre end 254 sider fyldt med op med 156 forskellige rejsemål, hvoraf de 47 af dem var nyheder. Dette er dog langt fra kun bus rejser, men inkluderer også fly rejser og skibsrejser. Du kan også booke Gislev Rejser til din egen planlagte tur. Alt, du skal gøre, er at kontakte dem for at arrangere og bestille den tur, der passer dig. De tilbyder bl.a. følgende rejser:

  • Gruppe rejser
  • En-dagsture
  • Rundrejser
  • Udlandsrejser
  • Krydstogt

Kvalitet:

Gislev Rejser benytter sig af 4-stjernede busser af nyere dato, hvor der er aircondition. Desuden er der ekstra god benplads, så turen bliver mere behagelig. Busserne er desuden forsynede med toilet, håndvask, kaffemaskine og læselys. Der kan foruden dette også købes vand, øl og kaffe i bussen. Nogle gange kan der forekomme skift af bus chaufføren, hvis det er nødvendigt i henhold til køre-/hviletidsbestemmelserne, som bliver nøje overholdt.

Det mener kunderne:

Kunder, der har benyttet Gislev Rejser, har udtrykt stor tilfredshed med deres bus rejser, hvad entetn det har været arrangerede ture eller gruppe rejser. Kunderne synes, turene har haft høj klasse, og serviceniveauet har været tilfredsstillende. Den eneste klage, der har lydt, har været, at en-dagsturene kun køres fra Fyn. Enkelte af kunderne har fravalgt disse, fordi de kommer længere væk fra.

Pris og praktiske oplysninger:

Nogle af de billigste bus rejser, du kan finde hos Gislev Rejser, ligger på omkring de 600,-, og ellers går de op til mange tusinde kroner. Det er ikke alle pengepunge, der kan følge med, men der er ingen tvivl om, at man får noget for pengene. Det er blandt andet eksklusive restauranter mm., der besøges under turene.

Man kan søge online og også se deres katalog på nettet, og det er ligeledes muligt at bestille online. Gruppe rejser kan bookes og aftales telefonisk.

Ekstra:

Hos Gislev Rejser er der masser af ekstra service. Som et lille eksempel, så refunderer de op mod 50 % af dine rejseomkostninger, hvis du har langt til det nærmeste påstigningssted. Desuden har de en nødtelefon, som kunderne kan ringe til døgnet rundt, hvis der skulle opstå nødsituationer.

Samlet vurdering:

Hele verden ligger kort sagt for dine fødder, hvis du vælger at rejse med Gislev Rejser. De har en mangeårig erfaring inden for området, og det giver sig tydeligt til udtryk. De har forstand på service og har hele tiden fingeren på pulsen for at finde nye rejsemål. Det er meget eksklusive rejser, du kan se frem til, hvis du bestiller nogle af de arrangerede ture hos Gislev Rejser. Den store luksus har dog også en pris, og det er ikke alle, der har råd til at betale de priser, som det koster. Desuden har de kun meget få ture og arrangementer i Danmark, hvorimod deres udenlands ture er utallig

VN:F [1.9.18_1163]
Din vurdering
Rating: 3.1/5 (12 votes cast)
Gislev rejser, 3.1 out of 5 based on 12 ratings