Busrejser og Ture

– alt om busrejser i Danmark og Europa

Annonce

Anchersen

Faktaboks:

Navn: Anchersens Turistbusser ApS

Hjemmeside: www.anchersen.dk

Adresse: Østre Teglgade 2

Tlf. nr: Skriv til os for yderligere info

E-mail: Skriv til os for yderligere info

Er du ved at arrangere en gruppe rejse for firmaet, skolen eller foreningen? Hvis ikke du allerede har været forbi Anchersens Turistbusser, så bør du tage et smut forbi og lade dem give dig et godt tilbud på netop din destination. Anchersen er nemlig erfarne inden for gruppe rejser og har busserne, der i den grad opfylder kravene til både korte og længere bus rejser.

Hvem er de?

Det er svært at opsnuse historien omkring Anchersens Turistbusser, men det er i hvert fald et firma, der tilbyder mange former for bus rejser. Det ligger centralt i København, og direktøren hedder Poul Anchersen, hvoraf navnet må stamme. Desuden har de en pæn vognpark med kapacitet til at fragte op til 79 personer ad gangen.

Hvad kan de tilbyde?

Anchersens Turistbusser har en del at tilbyde, når det gælder gruppe rejser med bus. De kører både lokalt, rundt i Danmark og længere ture til udlandet. Desuden kan de også tilbyde lidt mere specielle ydelser som VIP buskørsel, Tourné buskørsel samt konference buskørsel. De har ingen arrangerede ture, men lægger meget op til, at den enkelte kunde kan bestille netop den destination, de ønsker. Blandt de gruppe rejser de kan tilbyde, har de:

  • Udenlands ture
  • Ture rundt i Danmark
  • Turistkørsel for private og firmaer
  • Turistkørsel for institutioner
  • VIP kørsel og tourné kørsel

Kvalitet:

Busserne hos Anchersens Turistbusser har sikkerhed af allerbedste skuffe. Alle busser er forsynet med sikkerhedsseler til alle sæder, har ABS-bremsesytem, ESP-system samt alcolås, der sikrer, at chaufføren ikke kan køre i det utænkelige tilfælde, at han skulle være påvirket. Desuden er alle deres busser i vognparken af nyere dato, og på deres eget værksted holder de hyppigt busserne ved lige og sørger for, at sikkerheden er i top. Desuden er busserne forsynet med støjdæmper på motoren, og der er lavet en CO2 reduktion.

Det mener kunderne:

Kunderne hos Anchersens Turistbusser har været glade for at køre med dem, og især chaufførerne er blevet omtalt som sjove, underholdende og hyggelige. Flere har sagt, at chaufføren var med til at gøre turen endnu sjovere. Busserne var ifølge brugerne nydeligt rengjorte og i fin stand. Der er ikke nogen, der har noget at klage over i forhold til Anchersens Turistbusser.

Pris og praktiske oplysninger:

Priserne hos Anchersen er meget individuelle alt efter, hvilken destination og påstigningssted, der ønskes. Men flere kunder oplyser, at Anchersen har en fair pris og gerne giver et godt tilbud på deres gruppe rejser. Det er desværre ikke muligt at bestille eller booke busserne online, men man kan sende en forespørgsel på deres hjemmeside og forvente at få et forholdsvist hurtigt svar med et godt og rimeligt tilbud.

Ekstra:

Anchersens firma fungerer også som rutekørsel på syv linjer omkring Amager og i København, og er derfor er meget alsidigt firma.

Samlet vurdering:

Anchersens Turistbusser har sit speciale i at arrangere gruppe rejser, hvor kunderne selv bestemmer rejsemål mm. De har ingen ture, der på forhånd er arrangerede – det hører ikke til deres område. Derfor skal du ikke forvente, at du kan benytte Anchersen, hvis I kun er få, der har lyst til en busrejse. I stedet har de stor ekspertise inden for netop gruppe rejser, og deres busser og personale er særdeles erfarne og velegnede til den slags bus rejser.

VN:F [1.9.18_1163]
Din vurdering
Rating: 3.5/5 (2 votes cast)
Anchersen, 3.5 out of 5 based on 2 ratings