Busrejser og Ture

– alt om busrejser i Danmark og Europa

Annonce

5&60 Ferie

Faktaboks:

Navn: : 5&60 Ferie

Hjemmeside: www.65-ferie.dk

Adresse: Sølvgade 15-17, 1307 København K.

Tlf. nr: Skriv til os for yderligere info

E-mail: Skriv til os for yderligere info

65 rejser

Mange tror fejlagtigt, at 65 Rejser kun er henvendt til ældre borgere på 65+, men det er det bestemt ikke. Her er busrejser for enhver uanset alder, og der er tale om et solidt udvalg, hvor du også finder flyrejser og krydstogter både i Danmark, Europa og resten af udlandet.

Hvem er de?
65 Rejser er en erhvervsdrivende fond uden aktionærer og er 100% danskejet. Det var politibetjenten Albert Olsen, der i 1966 tog kontakt til Tjæreborg Rejser, fordi han mente, han ville kunne få flere ældre til at rejse – det handlede blot om det rigtige udbud og priser. Herved opstod organisationen ”Pensionist Rejser”. I 1973 starter fonden 65-Ferie op med togrejser, og allerede året efter udvides det til også at omfatte busrejser og er nu ikke blot for pensionister over 65, men for alle. Senere har virksomheden vokset sig større og blandt andet overtaget ”Helse Rejser” og ”Senior Rejser”.

Hvad kan de tilbyde?
De har et godt udvalg af forskellige busrejser med en lang række forskellige destinationer i både ind- og udland. Du kan vælge at tage på korte eller længere ture, og så har de speciale i operarejser, som de arrangerer rigtig mange af. Blandt deres rejser finder du følgende:

  • Alsace
  • Gardasøen
  • Sort Sol
  • Nytårsfestival i Malmø

Kvalitet:
Fonden ejer ingen busser selv, men arbejder tæt sammen med en lang række busselskaber som Hafnia Rejser, Blåvandshuk Turistfart og Vallensbæk Turistfart, så de sørger for, at der er 4-stjernede, moderne busser til rådighed til alle ture. I alle busser er der aircondition, god benplads, dejlig komfort samt drikkevarer. På alle deres ture er der desuden en rejseguide, som sørger for at servicere samt komme med nyttig viden og sjove facts undervejs.

Det mener kunderne:
Kunderne er meget tilfredse, når de vender tilbage fra ture med dette selskab. Selvom de siger, de ikke henvender sig til de ældre borgere, så er det alligevel primært disse, der booker rejser hos 65-Rejser, og de melder tilbage med stor positivitet og rosende ord om alt lige fra busser til service.

Pris og praktiske oplysninger:
Ligesom det er gældende for mange af de andre selskaber, varierer priserne alt efter, hvilken rejse man er på udkig efter. Generelt ligger priserne her dog en smule under de mest gængse prisniveauer på lignende ture. Desuden er der altid inkluderet dansk rejseleder, måltider, hotelovernatning og entréer i prisen. Det er nemt og hurtigt både at søge og bestille på nettet, og man kan både finde deres katalog her og få det tilsendt med posten.

Ekstra:
Endnu engang må der lægges vægt på, at til trods for det lidt misvisende navn, så er målgruppen hos 65-Rejser lige så bred som hos de andre rejseselskaber. De henvender sig ikke kun til pensionister, men til alle – uanset alder.

Samlet vurdering:
Samlet set har vi at gøre med et rigtig godt selskab med erfaring. Til trods for, at de mener at henvende sig til en bred målgruppe, så bærer deres personalesammensætning samt rejsemål og –form sig dog primært til personer på 40-50+, men her er de til gengæld også super skarpe.

VN:F [1.9.18_1163]
Din vurdering
Rating: 3.3/5 (4 votes cast)
5&60 Ferie, 3.3 out of 5 based on 4 ratings